Terim zatím vybral 31 reprezentantů včetně hříšníka Töreho

18.05.2016, 21:59
Aktuality
Fatih Terim je dalším reprezentačním trenérem, který se vytasil se svou předběžnou nominací na evropský šampionát. V kádru Turecka je v tuto chvíli jednatřicet fotbalistů, doma nakonec zůstane osm z nich...

Terim sáhl i k několika překvapením a jedním z nich je účast mladíčka Emreho Mora, jenž má na svém kontě zatím jenom jeden start za tamní jednadvacítku. Šanci na účast na turnaji má i útočník Mevlüt Erdinç, ten se neprosadil v Hannoveru a ideální z jeho pohledu nebyla ani druhá polovina sezony v Guingampu.

Vůbec největším překvapením je pak dost možná Gökhan Töre, který vinou disciplinárního trestu za červenou kartu z kvalifikačního souboje s Islandem nemůže zasáhnout do prvních dvou duelů šampionátu.

Turecko před sebou má přátelské souboje s Anglií, Černou Horou a Slovinskem, ve Francii bude o postup ze skupiny bojovat s Českou republikou, Chorvatskem a Španělskem.

Předběžná nominace Turecka na ME:
Brankáři:
Ali Şaşal Vural (Eskişehirspor), Harun Tekin (Bursaspor), Onur Kıvrak (Trabzonspor), Volkan Babacan (İstanbul Başakşehir).
Obránci: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Şener Özbayraklı (Fenerbahçe), Ahmet Çalık (Gençlerbirliği), Çağlar Söyüncü (Altınordu), Hakan Balta (Galatasaray), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Semih Kaya (Galatasaray), Serdar Aziz (Bursaspor), Caner Erkin (Fenerbahçe), İsmail Köybaşı (Beşiktaş).
Záložníci: Emre Mor (Nordsjælland), Gökhan Töre (Beşiktaş), Volkan Şen (Fenerbahçe), Yasin Öztekin (Galatasaray), Hakan Çalhanoğu (Bayer Leverkusen), Mahmut Tekdemir (İstanbul Başakşehir), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Ozan Tufan (Fenerbahçe), Selçuk İnan (Galatasaray), Alper Potuk (Fenerbahçe), Arda Turan (Barcelona), Olcay Şahan (Beşiktaş).
Útočníci: Burak Yılmaz (Beijing Guoan), Cenk Tosun (Beşiktaş), Mevlüt Erdinç (Guingamp), Yunus Mallı (Mainz).

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
Alan_Shearer

Uz jenom z principu nejmene sympatickej tym

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, který ze soupeřů v přípravě (Slovin.,ČH, Ang.) má simulovat herní styl někoho ze skupiny na EURU (CZ,HR,ESP) (případně čí?)

Reagovat
OnderCZ

Simulujeme radši opak, aby si hráči nebyli moc jistí.

Reagovat
dextroza_m

Na papíře mi zase tak silní nepřijdou a myslím, že tady by se 3 body mohly uhrát. Kromě Ardy a Sahina - nic moč.

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevím, ale mě naopak příjde, že mají dost dobrej tým. Erkin na LB je skvělej, Balta na CB zkušenej, Ozyakup měl skvělou sezonu, Calhanoglu a Arda, ti zahrají v pohodě a navíc je to turnajovem tým, takže bych je nepodcenoval

Reagovat
dextroza_m

Tak bohužel mam pocit, že se s nimi můžeme rvát o nepostupový třetí flek, jinak Chorvati a Španěláci jsou jinde... Přeci jen, Turky jsme schopni porazit.

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš bohudík ne? Však jo, já z nich taky extra strach nemám, jsou k poražení, jen to chce aby hrálo to nejlepší a aby měli 100% nasazení po celých 90 minut. Ne jako před osmi roky si nechat utýct dvou golovej náskok, nebo ted v kvalifikaci když hrál Novák a podobní.

Reagovat
kylo ren

chorvaty dame

Reagovat
smazaný uživatel

Zase tyhle soudy..

Reagovat
Rarášek

Španěláci jsou v prdeli tak možná akorát.

Reagovat
smazaný uživatel

turky bolo schopne cesko porazit v 2004-om, dnes sa mi zda ze nie..ale uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

kde je ozil ci emre can ??

Reagovat
Uwe háže buly

Toprak hlavně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vyměnili za vstup do EU

Reagovat
OnderCZ

Už jste s tím trapní.

Reagovat
smazaný uživatel

ozil je nemec preto tam neni

Reagovat
Prezioso

nepovídej ty vole Sheldone

Reagovat
Andis

Turecko >Česko bohužel

Reagovat
Jacks11

tak to si dobrej kokot

Reagovat
Uwe háže buly

Individualitama je lepší kde kdo.. Ale tyhle týmy jako Chorvati a Turci sou schopný se na turnaji rozhádat a tím si to zesrat, na rozdíl od našich, u kterých tohle nehrozí.

Reagovat
spider_8

On je furt trénuje tenhle Erdogan?

Reagovat
smazaný uživatel

Sahin

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele