Terim by měl vést tureckou reprezentaci až do roku 2020

16.11.2013, 13:53
Aktuality
Ještě hodně dlouho bude Fatih Terim trenérem tureckého národního týmu. 60letý kouč se reprezentačního kormidla potřetí ve své kariéře ujal v srpnu a tehdy pracoval na dva úvazky, to už nyní neplatí a tamní federace toho využila k dohodě o novém kontraktu...

Terim začínal letošní sezonu jako kouč Galatasaraye a k národnímu týmu se vrátil před třemi měsíci, když skončil Abdullah Avci. O měsíc později pak byl z istanbulského klubu propuštěn a od té doby se soustředí jenom na svoje reprezentační povinnosti. A nejinak by tomu mělo být v dalších letech.

"S naším trenérem jsme se dohodli na sedmileté smlouvě," informoval prezident Turecké fotbalové federace Yildirim Demiroren.

"Chceme se pravidelně účastnit velkých turnajů a myslíme si, že ke snadnějšímu splnění tohoto cíle nám pomůže Fatih Terim. Bylo snadné ho přesvědčit," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
Sosi

Borec

Reagovat
smazaný uživatel

Po neúspěšné kvaldě na Euro 16´se bude pakovat.

Reagovat
Filip12

to je trenér

Reagovat
homeles8

přesně tak!

Reagovat
smazaný uživatel

je to trenér jo? já myslel, že prodává kopyta do bot

Reagovat
smazaný uživatel

Seš kokot nebo tu nežiješ dlouho. Každopádně, když použiješ spojení "to je trenér!" apod., tak tím myslíš, že fakt skvělý. Nebo že by šlo jen o další debilní rýpání do Filipa?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi pán.

Reagovat
smazaný uživatel

si zabil

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, jsem. Takový jako ty si dávám dva, tři k snídani.

Reagovat
smazaný uživatel

no fuj

Reagovat
SIRBRANIKE

iróniu nechápe každý, 15:34-nič a 16:47- ešte stále...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele