Těrek Groznyj posiluje na těžkou sezónu

04.03.2009, 09:17
Aktuality
Těrek Groznyj, tým z metropole Čečenska, shání posily. Jeden z největších aspirantů na sestup z ruské ligy moc dobře ví, že pokud se chce v nejvyšší soutěži udržet, potřebuje posílit. Dnes získal útočníka Ševčenka, brzy by mohl přijít obránce Kléber.

Mužstvo z nejproblémovější ruské provincie čeká letos velice těžká sezona s jediným cílem, tím je nesestoupit. Právě k tomuto cíli by měl pomoci čtyřiadvacetiletý útočník Igor Ševčenko, který přichází z Luč-Energije Vladivostok. Bývalý spoluhráč Marka Čecha se prezentoval v loňské sezoně pěti zásahy v pětadvaceti utkáních.

"Igor je mladý ruský útočník, což je v současné době důležité, má v sobě velký potenciál. Pevně věřím, že posílí naší ofenzívu," prohlásil šéf Těreku Chaidar Alchanov.

Další posilou Těreku by se mohl stát brazilský obránce Cléber z Wisly Krakow. Ten se připojil k Těreku na jeho soustředění v Turecku. Problémem ovšem je, že Cléber patří k pilířům Wisly, a ta nemá důvod ho pouštět, vedení ruského klubu ovšem hledá se zástupci Krakowa společnou řeč, a tak se nedá vyloučit, že brazilský stoper přestoupí do Grozného.

"Potřebujeme ještě jednoho obránce, který bude schopný okamžitě naskočit do základní sestavy, a tím Cléber je. On je přesně ten typ hráče, kterého hledáme. V současné době řešíme se zástupci Wisly ekonomickou stránku přestupu a věřím, že vše je na dobré cestě, v nejbližších dnech by se mělo rozhodnout. Tento přestup by nám opravdu hodně pomohl," potvrdil velký zájem o Clébera trenér Těreku Vjačeslav Groznyj.

Autor: Pavel Bartoš / sport-express.ru

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Těrek má větší cíle než nesestoupit, minulou sezonu skončili desátí a teď po mohutném posílení se budou chtít usadit v prvn polovině tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Těrek je v této sezoně ruské Premier-Ligy jasným černým koněm soutěže, zálohu mají jednu z nejlepších v lize, útok je velmi dobrý, zaostává obrana, která však bude s Cléberem určitě silnější. Škoda jen vážného zranění jedničky Liky.

Reagovat
Shevchenko

Tak se chci zeptat, to sloučení Chimek a Saturnu padlo?

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, Chimki dostaly finanční injekci.

Reagovat
smazaný uživatel

Cíl Těreku je nesestoupit?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele