Tekke v létě posílí Kazaň

03.02.2010, 22:08
Aktuality
Turek Fatih Tekke si prodlouží angažmá v Rusku, útočník Zenitu Petrohrad dnes podepsal tříletý kontrakt s ruským mistrem Rubinem Kazaň, kam se v létě přestěhuje zadarmo.

Nejlepší léta fotbalové kariéry prožil 32letý Tekke v Trabzonsporu, právě turecké mužstvo o něj v zimním přestupním termínu usilovalo, ale nakonec Tekke zvolil setrvání v Rusku. Od léta 2010 bude oblékat dres dvojnásobného mistra Rubinu Kazaň.

V Kazani se Tekke sejde se svým bývalým spoluhráčem Gökdenizem Karadenizem, oba během angažmá v Trabzonsporu patřili mezi nejlepší hráče turecké ligy, ale zatímco Karadeniz svůj potenciál v Kazani dokázal naplnit a stal se jednou z opor, Tekke v Zenitu Petrohrad zůstal daleko za očekáváním.

Podle informací deníku Sport-Express navíc existuje možnost, že se Fatih Tekke připojí k Rubinu už před začátkem ruské ligy, takový scénář se stane reálným, pokud se Zenitu Petrohrad podaří najít na trhu ještě jednoho kvalitního útočníka.

Autor: David Kubáň / rubin-kazan.ru

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rubin podle všeho výborný kauf, Tekke se bude v Kazani cítit jako doma a měl by být platným hráčem. Jedničkou v útoku by měl být Bucharov, ale často by mohli hrát spolu, Berdyjev rozestavení rád mění. V Zenitu asi čekali mnohem více, přišel za 7.5 milionů eur, v Turecku měl neuvěřitelné střelecké statistiky...Tak snad o svých kvalitách, stejně jako Domínguez, dá vědět, Berdyjev z takových hráčů umí dostat to nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že by stačila expreska...

Reagovat
smazaný uživatel

By mě jen zajímalo, kdo bude hrát v útoku Pitěru, když jim takhle odchází útočníci, přeci jenom sezona je dlouhá a Keržakov to sám neuhraje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele