Také Duscher se omluvil

13.04.2002, 22:53
Aktuality
Po Diegu Tristánovi učunil stejné gesto i Aldo Duscher a omluvil se Davidu Beckhamovi za faul, kterým ho poslal na marodku a možná ho připravil o mistrovství světa. V odvetě čtvrtfinále Ligy Mistrů mu tvrdě zajel do nohou a zlomil mu kost v levém kotníku, na stejném místě, které mu o týden dříve pochroumal Diego Tristán. Duscher se nejprve omluvit nechtěl. "Všichni to nafukují, protože je to Beckham. Proč bych se měl omlouvat? Doufám, že se z toho brzy dostane, ale to je všechno," řekl po zápase. V Duscherovi se ale asi hnulo svědomí a Beckhamovi se omluvil. "Zavolal jsem mu, protože mě to užíralo, nechtěl už jsem na to myslet. Řekl jsem mu, že jsem ho nechtěl zranit, že jsem jen chtěl získat míč. On se zachoval perfektně, pochopil to, řekl, že to prostě vyplynulo za hry a nic víc. Teď jen doufám že se do mistrovství světa uzdraví a že všechny ty drby okolo toho skončí," řekl Aldo Duscher jedné rozhlasové stanici doma v Argentině.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele