Taarabt opouští Londýn, bude hostovat v AC Milán

30.01.2014, 19:34
Aktuality
Další akvizici pro druhou polovinu zatím nepovedené sezony získalo milánské AC. Na hostování z Queen's Park Rangers přichází marocký záložník Adel Taarabt, který si tak během jednoho roku zahraje již za třetí klub...

24letý fotbalista z londýnského klubu odchází v sezoně 2013/2014 již podruhé, na začátku srpna si ho totiž vypůjčil Fulham, v jehož dresu africký fotbalista nastoupil ke dvanácti ligovým zápasům.

"Jsem velmi šťastný, že zde mohu být. Je to čest hrát za nejsilnější tým v Itálii. Už jsem mluvil s trenérem a řekl mi, co ode mě očekává. Už se nemohu dočkat, až začnu hrát," prohlásil v rozhovoru pro Milan Channel.

Taarabt do Milána přicestoval dnes ráno a podrobil se zdravotní prohlídce. V klubu bude hostovat do konce sezony a během této doby se mu pokusí pomoci k vylepšení aktuálně až devátého místa v tabulce Serie A. Rossoneri následně budou mít i opci na trvalý přestup.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (513)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele