Szoboszlai chystá odchod ze Salzburgu, nový klub si zatím nevybral

14.12.2020, 23:13
Aktuality
Dominik Szoboszlai (© AFP)
Red Bull Salzburg ve středu nastoupí k pohárovému zápasu s Rapidem Vídeň, o čtyři dny později hostí v ligovém souboji Wolfsberger a tento duel by mohl být posledním v dresu rakouského mistra pro Dominika Szoboszlaie. O mladého maďarského záložníka je velký zájem a sám má jasno, v zimě hodlá změnit dres...

Dvacetiletý Szoboszlai do prvního týmu Salzburgu nakoukl už v sezoně 2017/2018 a od minulého ligového ročníku patří do základní sestavy. Letos dal v rakouské lize čtyři branky, stejnou porci si na své konto připsal i v předkole a základní skupině Ligy mistrů.

Maďarský reprezentant má hned několik zajímavých nápadníků a nejpravděpodobnější je transfer do Lipska. Německý klub má zaplatit 25 milionů eur, rakouská strana pak v budoucnosti dostane dvacet procent z dalšího přestupu. Sám fotbalista každopádně zatím spekulace médií o své budoucí destinaci nepotvrdil.

"Nejprve odehraji několik posledních zápasů v Salzburgu, pak budu mít čas na řešení další budoucnosti," prohlásil po ligovém utkání s LASKem Linz.

"Vše si zhodnotím, promyslím si další budoucnost a pak udělám to nejlepší rozhodnutí. Zajímala se o mě řada klubů - Arsenal, Real Madrid, Bayern Mnichov a teď Lipsko. Ještě jsem se nerozhodl," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (21)

Přidat komentář
Elliasson

Snad bude jediný, kdo tenhle Salzburg opustí. Jestli půjde taky například Mwepu, tak to bude až moc citelné oslabení.

Reagovat
TheMally11

přijde Masopust

Reagovat
ratusek

Vůbec nechápu, jak se klub jako Salzburg může zajímat o Masopusta

Reagovat
Elliasson

Ten není plnohodnotná náhrada.

Reagovat
Ranoth

Lipsko, to je jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Lipsko. Na Real a Bayern ma cas a Arsenal v teto dobe,tam by snad nechtel jit "nikdo".

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Witcher

Do reálu za jovicem

Reagovat
Beči

Nejlepší krok je Lipsko. Je to takový mezistupeň mezi vysokou a tou úplně nejvyšší úrovní. Bude tam mít jistý základ a když potvrdí výkony, tak za dva, tři roky může v klidu přestoupit i do klubu té absolutní TOP úrovně.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Stejně jsem překvapený, že Haaland nešel do Lipska

Reagovat
avicii

Tiež.. A Lipsko by išlo na titul

Reagovat
Gazdo

Reagovat
db18

"Německý klub má zaplatit 25 milionů eur" ...údajně má výkupku dokonce o něco nižší

Reagovat
Gazdo

Uctovnictvo je svina no

Reagovat
TheMally11

Hajrá Fradi

Reagovat
Smreky

Som na neho zvedavý v lepšom klube

Reagovat
Gazdo

Nemaju v tom Lipsku tych ofenzivnych zaloznikov nejak moc?

Reagovat
Kluivert9

Zas nemají útočníky

Reagovat
Gazdo

Ved toto clovek by si povedal ze po odchode Wernera to budu chciet nejako viac zalepit ale oni dotiahli len toho korejca ci co to je a to je vsetko. A aj to nie je utocnik ale skor kridlo/zaloznik.

Reagovat
Kluivert9

Kdyby si aspoň toho Schicka nechali... byl vyzkoušenej, hodil do systému. Místo něho vzali za stejné peníze Sorlotha a to je tragédie... ale dobře jim tak

Reagovat
smazaný uživatel

Neprofesionál ktorý takto ponižuje Salzburk, a to že ho chce Real je snáď vtip.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele