Swansea nebude pokračovat s Carvalhalem

18.05.2018, 15:12
Aktuality
Carlos Carvalhal nedokázal Swansea City udržet mezi anglickou elitou, načež se s waleským klubem dohodl na odchodu. Jméno nástupce, který se pokusí "Labutě" vrátit do Premier League, zatím není známo...

Portugalský manažer má za sebou hodně bohatou kariéru, když po sérii domácích klubů zamířil do Anglie, kde dva a půl roku působil ve druholigovém Sheffieldu Wednesday.

Po svém odvolání zamířil do Walesu, kde měl skromný celek zachránit od sestupu, což se mu zpočátku dařilo naplnit, ovšem nakonec se Swansea přece jen sestoupil.

Dvaapadesátiletý stratég měl kontrakt jen do konce tohoto ročníku, načež po sérii jednání došlo Swansea k závěru, že se pokusí vrátit mezi elitu s jiným kormidelníkem.

"Chtěli bychom Carlosovi poděkovat za jeho nadšení, tvrdou práci a odhodlání," řekl předseda waleského mužstva Huw Jenkins. "Samozřejmě nás všechny mrzí, že jsme sestoupili z Premier League, po rozhovorech s Carlosem jsme potom došli k závěru, že bude pro obě strany nejlepší, když se budeme pohybovat jiným směrem," vysvětlil funkcionář Swansea.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
cink

Swansea a Cardiff se zas vystřídají za pár let:)

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký máte názor na vliv neúčasti Martiala na jeho setrvání v United? Imho by to mohlo setrvání spíš prospět. Nebude se moct ukázat, což by mohlo znamenat, že bude mít možnost si vybrat z méně klubů, nezvýší se mu cena a asi málokdo tak bude nabízet, co bychom si představovali, zároveň tam třeba vyletí jiná křídla, po kterých bude hon... Na druhou stranu ho to může definitivně nasrat a odejít bude chtít za každou cenu. Někdo nějakej pohled na to?

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na nabídkám, například pod Sarrim v Chelsea by byl naprosto boží hroťák.

Reagovat
SCELO

to by bol aj pod kloppom...

Reagovat
HanziDrown

Chlapec lenivý na krok je určite pre kloppa sen

Reagovat
SCELO

nemyslim si, ze je martial lenivy, pripadne aj keby bol, tak klopp by ho dal do laty

Reagovat
matZz

z pohledu Martiala si myslím, že by měl rozhodně preferoval odchod, nejlépe do klubu, kde by měl možnost hrát i útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa nudíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja som sa.

Reagovat
Sandstorm

Nevím co všichni máte s tím Martialem. Na MS nejede, protože podával špatný výkony a proto ho taky Mourek tolik nestavil. Navíc Francie má tak nabuseny kádr, že jeli prostě lepší hráči a měl by co dělat se tam dostat i kdyby hrál pravidelněji. Což zkrátka nehrál, protože nehrál dobře. Z té trojice super talentu Dembele, Coman a Martial bylo jasné, že pojede jenom jeden, protože všichni tři měli nepovedenou sezónu. A jede Dembele, protože je zkrátka lepší hráč než Coman a Martial. Jen je škoda, že ho Mourek nezkusil na hrotu. Každopádně budoucnost v United nemá. Mohla by mu sedět Itálie.

Reagovat
Houska

meles hovinka,coman nejede jen proto,ze byl dlouho zraneny,ne ze by byl horsi nez dembele

Reagovat
blade115

https://www.sporcle.com/games/SHED/2017-18-top-premier-league-scorer-a-z

Hmmm, na to že to minulý týden skončilo ... 19/26 ...

Reagovat
smazaný uživatel

to je teda ale kurevsky těžký

Reagovat
mikelinos

nad hráčem na C bych tu seděl snad ještě zítra

Reagovat
blade115

Přesně, to bych si za boha nevzpomněl!

Reagovat
smazaný uživatel

Stalo se někdy že funkcionáři klubu nepodekovali manažerovi za podelanou práci ?

Reagovat
pepinho2

Stramaccioni a Sparta?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele