Svoboda chce ligu dohrát, počítá se zápasy bez diváků

28.03.2020, 14:31
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (138)

Přidat komentář
Losinho

Reagovat
Greny

"A vlastně se tvářit, že nebyla. Nikdo by nebyl mistr, nikdo by nesestupoval, nepostupoval, prostě nic.

by byla sranda kdyby pak nedostali nic za prava atd kdyz se nic nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V mých očích by nebylo zrušení nadstavby, tak neregulérní jako to, že vůbec nadstavba v tomhle formátu existuje.

Každopádně zatím to vypadá spíše na anulovaný ročník

Reagovat
mistr129

Mně se nadstavba líbí, ale za současný situace je její zrušení nejspravedlivějším řešením

Reagovat
Coutinho10

to se mu ale nehodi, kdyz vedeme ligu....

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

není špatná, ale nebylo by nefér jí zrušit

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kucka

Reagovat
ámoš

Nadstavba se může zrušit kvůli druhé lize, tam zbývá 13 kol, takže by to stejně nic neřešilo.

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Zrušení nadstavby ano, ideálně od příští sezony, ale ne v probíhající sezoně.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
Kepy_FCB

Než to dohrát s nadstavbou tak raději vůbec!

Reagovat
monty25

Hodně se mluví o Fortuna lize, ale mě by spíš zajímalo, jak dopadnou soutěže, na které pravidelně chodím. Ve FNL zbývá dohrát ještě 13 kol a myslím si, že se bohužel nedohraje. Docela mě to mrzí, protože na tohle jaro jsem se těšil jako už dlouho ne a Viktorka Žižkov mohla ty kandidáty na postup pěkně prohnat... Taky mě zajímá 1. liga žen, kde k dohrání základní části zbývá poslední kolo, ale potom má ještě následovat nadstavba. Vzhledem k tomu, že o pořadí na prvních třech místech je podle mě na 95 % rozhodnuto už teď, tak bych nechal dohrát to jedno kolo a nadstavbu zrušil. Fakt by mě mrzelo, kdyby Plzeňačky přišly o bronz po sedmi letech. Pak je ale otázka, jak vyřešit tu spodní polovinu tabulky, protože to jedno sestupové místo pořád hrozí čtyřem týmům a nadstavbová skupina o udržení by byla hodně zajímavá. S tím ale souvisí i 2. liga žen, kde do konce základní části zbývají čtyři kola a pak má taky ještě následovat nadstavba...

Obecně si myslím, že pokud se ligy po celé Evropě nedohrajou, tak ne všude bude jednotný postup. Někde mistra vyhlásí, někde ne. Asi by se mělo přihlédnout k situaci v tabulce (třeba u Liverpoolu by mě taky mrzelo, kdyby za téhle situace přišel o titul), ale úplně spravedlivé nebude asi žádné rozhodnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dle mého by se v případě nedohrání soutěží měly zmrazit současné výsledky. Vím, že jde o odlišné sporty, ale na TdF při zkrácení etapy, taky vyhrává, ten co je projede první cílem a na co by kdyby se nehraje.

Reagovat
Jirka3811

Přesně.Taky jsem toho názoru minimálně kvůli Liverpolu.A místo dohrání soutěží ať prostě nastoupí do přípravy a konec.A další sezona se odehraje jako by nic.Ikdyž kdo ví jak dlouho bude ten bacil z Číny řádit.Ale určitě bych zrušil změnu času.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude možnost dohrát, tak ať se to dohraje.

Reagovat
Jirka3811

Jestli se situace neuklidní do konce května tak bych to nechal ofiko ukončit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bychom se bavili, že by se případně navazující část zrušila, tak je 6 kol odehraných během 3 týdnů. Tudíž i během června by bylo po všem. Chápu názor, že změna během sezony není nejšťastnější, ale současná situace si myslím, že je dost dobrý důvod.

Reagovat
Jirka3811

Tohle je prostě věc názoru.Stejně se ta rozhodnutí točí kolem peněz.Nic jinýho za tím není.Když jsem před asi 5 minutama četl že Simeone bere údajně 40 mil eur ročně tak se tomu ani nedivím ,že většina týmů chce ligy dohrát,Anebo spíš musí.Otázka je kolik lidí zase bude mít odvahu jít na minimálně 90 minut do davu lidí.Takže to možná spíš budou zachraňovat TV práva.Ale kdo ví ,třeba naší planetu zítra sejme asteroid a bude po starostech.

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se souhlasit. Na druhou stranu já chápu, že když třeba hraješ nižší soutěž a máš možnost postoupit, tak anulování je pro tebe téměř nepřípustné. To samé kluby, které jsou první v tabulce. Když máš spackanou sezónu, tak je jasné, že ti anulování vadit nebude. Každopádně ti to ani nic nepřinese. V hlavě pořád bude, že to nevyšlo a případné problémy fakt nezmizí. Jediný kdo možná bude spokojenější bude investor, ale v září se ligy zase rozjedou a ukáže se opět, která organizace jak funguje. Teď mají všichni možnost ukázat, jak ctí fair play, po kterém se tu volá. Pokud není možnost dohrát rozdat titul dle současného stavu.

Reagovat
smazaný uživatel

FNL zbývá víc kol než FL a nemluví se o tom.

Samozřejmě nejlepší by bylo dohrát, ať bez diváků nebo s nimi. Pokud ne, tak třeba rozšířit ligu na 18, i když by to ublížilo kvalitě ligy a musela by se nějak měnit nadstavba. Pokud by to nechali bez postupu, tak by mi bylo líto Pardubic (jestli teda vůbec chcou postoupit), protože to mají perfektně rozehraný. No a samozřejmě by Jihlava dvakrát za sebou přišla o ligu nefér způsobem

Reagovat
Kepy_FCB

od FNL dolů by to dohrát mohli i s diváky , těch chodí tak málo že rizika tam budou téměř nulová

Reagovat
monty25

Možná to tak v televizi nevypadalo, protože pršelo a většina lidí se nacpala na zastřešenou hlavní tribunu, ale na tom posledním TV zápase mezi Viktorkou a Duklou bylo 1921 diváků.

Reagovat
ratusek

Fakt? To je dobrý počet. Dle TV to vypadalo na 300

Reagovat
monty25

Fakt

Reagovat
Uwe háže buly

Ta tribuna kde byla kamera, tak byla plná no, kotel tak 40-50%

Reagovat
Kepy_FCB

ok tak pár mačů FNL omezit ale jinak mi přijde že se ty soutěže hrají jen pro příbuzné hráčů, hrstku kamarádů a pár důchodců (bývalých fotbalistů) s tím že prvně dvě jmenované skupiny stejnak stráví většinu zápasu hlazením mobilů

Reagovat
Kang & Kodos

Ženskou ligu klidně můžou dojet. Příbuzný hráček zůstanou doma a ty to holt nějak přežiješ

Reagovat
monty25

Hele, Plzeňačky by hrály nadstavbu v Dobřanech a tam je hřiště vidět i ze silnice. Jako je fakt, že hlavně v zimních měsících ty návštěvy na ženskou ligu nestojí za nic, ale když je teplo, tak se třeba v Dobřanech sejde kolem 100 lidí a je tam fajn atmosféra. Na derby pražských S pak běžně chodí 300 lidí a kdyby se to hrálo někde jinde než na hnusným Strahově nebo tréninkovým hřišti v Edenu, tak by to třeba bylo i víc... Ale jinak souhlas, že bez diváků by se to dalo dohrát a neřešily by se tam finanční ztráty jako u chlapů. Hlavně nechci, aby se to anulovalo, protože Plzeňačky si tu medaili po tolika letech zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov měl slušnou formu, proti Dukle jsem koukal a hráli hodně dobře.

Reagovat
Banikovec7

Rekl bych ze je dost mozne, ze ani nezacne pristi sezona, nespechal bych ani s anulovanim, klidne se muze stat, ze se to rozjede az za rok a mohlo se pokracovat tam kde se ted skoncilo. Evropske pohary si myslim ze urcite nebudou pristi sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Jánoš vybojuje s Baníkem poháry a jeho syn si je pak za Baník zahraje

Reagovat
Coutinho10

pokud by se to nemelo dohrat ted do toho leta, tak proste pokracovat az to pujde a zbytek podle potreby naplanovat...anulovani je kravina

Reagovat
smazaný uživatel

To je určitě možné řešení.

Reagovat
Gryphonheart

Zrušte konečně tu přiblblou nadstavbu.. 30 kol a dost!

Reagovat
Liquid

Reagovat
Achašveróš

mě se nadstavba líbí třeba

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Feind

vydelaji vic penez a o to jim jde

a i kdyby ne, stejne by chybu nikdo nepriznal

Reagovat
smazaný uživatel

Anulovat sezónu po 2/3 ligy se mi zdá jako docela drsné...Nemusel by nikdo sestupovat a ani postupovat, jestli vyhlásit mistra je na diskuzi, možná formálně ano, ale křepčit s nějakým pohárem by se mi zdálo stejně v této době docela divné, do evropských pohárů ať se kvalifikují týmy od 1. do 5. místa. Že se to stihne i s nadstavbou odehrát do 30.6. je nereálné, respektive strašný risk, protože si myslím, že to tady bude i v květnu v menším měřítku, ale bude, jeden hráč to chytne, celý tým by šel do karantény a co potom...

Novou ligovou sezónu pustit až od září, s diváky, ať to má nějakou úroveň. Dá se i s jednou repre přestávkou odehrát i bez anglických týdnů 13 či 14 kol do poloviny prosince, taky se dají úplně v klidu tak tři, čtyři vložit i s ohledem na zástupce v Evropě a domácí pohár. Těch 18 kol by nebylo nereálných. Zimní přestávka by byla kratší, dva týdny, začít hrát už od začatku února, stejně to počasí celkem dovoluje. Finančně to bude průšvih za každé situace.

Reagovat
Banikovec7

Podle mě je nereálné, že by začly na podzim poháry, skoro určitě nebudou otevřené hranice a kvůli fotbalu nikdo dělat výjimky nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, nevím...Zase bych to s těmi hranicemi nepřeháněl, ať udělají přísnější opatření, v čele s obyčejným měřením teploty na letištích, ale nechat úplně zavřené hranice přes léto může mít naprosto zničující důsledky pro takové hotelnictví a turismus, např. v Praze, kde jsou některé hotely na cizincích zcela závislé...Minimálně bych s těmito soudy ještě počkal, aspoň do půlky května.

Reagovat
Banikovec7

Tak závislé jsou i obyčejné hospody na návštěvnících a jsou zavřené, nedá se nic dělat. A nejsem si jistý jestli měření teploty je k něčemu dobré, když se naměří jednomu člověku z letadla, tak už to musíš brát tak, že jsou potenciálně všichni ostatní z toho letu a další které potkal na letišti nakaženi. Nehledě na to, že ne každý nemocný má teplotu.

Reagovat
Losinho

Už říkal, že stačí to dohrát do konce července. Na to by stačilo začít v červnu.

Reagovat
smazaný uživatel

A co hráči co mají od 1.7. smlouvy jinde?

Reagovat
smazaný uživatel

To by prý UEFA jednotně všem změnila místo do 30.6. na poslední zápas sezóny. Začátek nový smlouvy místo 1.7. od začátku další sezóny.

Reagovat
monty25

V případě nedohrání by to vyhlášení mistra bylo zvláštní, protože by tomu chyběl ten bezprostřední zážitek, kvůli němuž to fotbalisti hrajou a fanoušci sledujou. Zároveň si ale taky myslím, že zahodit 24 kol by byla škoda. Pak by si někteří diváci mohli říct, že chodili od léta na fotbal pro nic za nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s tím, že by se ta další sezóna stihla odehrát, i kdyby se začalo v září a ne v červenci. Prioritou by mělo být dohrát tuhle, teď už jen, aby to šlo.

Reagovat
Coutinho10

myslim si, ze by mu to asi ani moc nevadilo, kdyby pri anulovani sezony nemusel koukat na to, jak Slavia bude mit titul, Plzen misto do LM a tragicka sezona Sparty by se nepocitala

Reagovat
Losinho

On ví, proč nerušit nadstavbu

Reagovat
Coutinho10

presne...ani me to cteni toho jeho vyjadreni nijak neprekvapilo....toto bylo jasny z jeho strany a jeste k tomu vyjadren, jak rika, ze to je strasna predstava...tak urcite

Reagovat
oli9

Dohrát bez diváků, zrušit nadstavbu

Reagovat
Liquid

jednoznačně, i Šmicer o tom mluvil, jen Svoboda je i zástupce Sparty té se sakra letos nehodí, aby se končilo po 30 kolech

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
ratusek

Přesně

Reagovat
Kucka

Reagovat
F.Torres

nejjednoznačnější a nejlogičtější řešení

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

co si řekne asi Švancara, ten najisto počítal se Zbrojovkou v 1.lize od srpna

Reagovat
martin1

Tak pokud by se měla liga dohrávat, tak samozřejmě včetně nadstavby, nelze měnit pravidla během hry Je blbost argumentovat tím, že někomu se dohrání včetně nadstavby hodí, protože dalším se zas hodí dohrání bez nadstavby... Nadstavba se ale hlavně neměla vůbec zavádět, tudíž snad letos naposled.

Reagovat
Liquid

neměla se zavádět, ale její zrušení by bylo ok, je to jiná situace než playoff v hokeji, tu máš prostě všechny body nahraný, a pro všechny kluby je to stejné, odehráli 2x s každým zápasy doma a venku, tudíž je to fér

Reagovat
smazaný uživatel

No jenže hokej ani tak nevyhlásil mistra, což podle mě měli. Tahle sezóna jen se základní částí byla regulérnější než klasický play-off.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
KingMaster13

Hokej má tu výhodu že základní část a play off jsou 2 úplně rozdílné soutěže, tudíž to mohli v klidu zrušit bez následků a nic se nemuselo dohrávat. Nechat nedohranou ligu je přeci jen blbý no. Jinak měli ten titul dát Liberci s tím souhlasím.

Reagovat
Greny

ono hlavne .. pokud se hrat nebude tak neni jina moznost nez to anulovat.. protoze tam je ten neodehranej zapas Liberce s Teplicema...

Reagovat
smazaný uživatel

Kontumovat 0:3 pro Liberec a je to.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
8lampard8

Reagovat
KingMaster13

Kontumovat pro Liberec, anulovat ligu mi přijde jako blbý řešení. To jako Budějovice třeba mají přijít o jejich nejlepší sezonu? Já to beru i z pohledu Slávie ale raději to nějak doplácat i třeba před prázdnýma triunama, i kdybychom ten titul nakonec ztratili ale anulovat ligu mi přijde šílené. Co má říkat Liverpool? Tam by mi to přišlo ještě šílenější to rozhodnutí.

Reagovat
Greny

kazdopadne bude zajimave jak by se pripadne nasazovalo do poharu kdyby se to zrusilo to by mohlo byt docela zajimave jestli podle sezony predtim ? nebo dlouhodobe za pet let?

Reagovat
KingMaster13

Hele já myslím že LM/EL příští rok nebude. UEFA bude nasraná ale ty velké národy....těm to bude trvat. My se s tím do léta třeba popasujeme ale budeme mít zavřené hranice. V těhle podmínkách se hrát přeci nedá. Nejlepší by bylo kdyby se příští rok dohrála letošní LM/EL tak nějak. Ty velké soutěže nezačali novou sezonu a nějak doplácali tuto. U nás si myslím, že by příští sezona i se odehrát mohla ale dal bych to bez nadstavby ať není tolik kol a nebo, by se mohlo hrát přes zimu bez pauzy. Sice Teplice budou jen kontumovat ale jiné řešení asi moc není

Reagovat
Greny

je tak jak jsem to psal ja pred 14 dni ) sezona se nema rusit ..

dohrat sezony do konce roku 2020 - mozna by se tam vlezlo i to EURO a od roku 2021 proste prevrat a hrat na kalednarni rok no ..

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

anulování je hloupost, tu bych zvolil jen v případě, že by to opravdu jinak nešlo

Reagovat
KingMaster13

Jedině v případě že by se ten virus fakt neskutečně vymkl kontrole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Nastala prostě mimořádná situace se kterou nikdo nepočítal, takže za mě by to bylo v pořádku. Uvidíme jak se funkcionáři dohodnou ale za mě by to bylo nejrozumnější.

Reagovat
Euphael

Co to meles? Pokud je zde mimoradna situace, tak se zmeni pravidla/system? Bud se to dohraje jak ma, tzn. vcetne nadstavny (pripadne bez divaku) a nebo se tento rocnik nedohraje vubec.

Reagovat
KingMaster13

Nedohrát to vůbec je kravina. Určitě je to důvod na změnu, která by za normálních podmínek nebyla možná.

Reagovat
Coutinho10

nejdriv dohrat (kdykoliv) az pak resit nasledujici sezonu a jeji zmenu (zkraceni), pokud by to bylo nutne

Reagovat
KingMaster13

Navíc je možné že letos klidně poháry nebudou, což by vzhledem k tomu našemu mladému kádru mi možná až tak moc nevadilo

Reagovat
Coutinho10

uvidime, ale myslim si, že pokud se bude hrát fotbal, tak to bude se vším všudy, takže i s LM/EL, ale otázka je, kdy to bude a případně, kdyby nějak později, tak by se asi muselo řešit, aby se ta následující sezona nějak zkrátila, udělal se jiný formát, ale zatím těžko odhadovat no

paradoxně teď nám ani nemusí moc vadit, že jsme nepostoupili z LM do jara, protože se stejnak nic nehraje

Reagovat
KingMaster13

Jako já si upřímně myslím, že ty velké národy se z toho jen tak nevyhrabou. My tady třeba ligu si pojedeme ale oni budou v karanténě, my mít uzavřené hranice a to se pak LM/EL hraje těžko. U nás si fakt myslím že do léta se s tím můžeme vypořádat ale třeba Itálie ta s tím bude válčit třeba do ledna

Reagovat
Coutinho10

j, jako je fakt, ze ta Italie a Spanelsko budou mit vetsi problemy a pak se LM/EL tezko rozjede....tak by mohli kluby z techto zemi vyrazit a dat ty, kterym postup utekl, takze bum Slavia do playoff LM

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

no a taky kdyz se nedohraji ligy tak muze UEFA rict do dalsiho rocniku nasazeni dle klubovych koeficientu za poslednich 5 let ..

Bum do predkola LM Plzen a Sparta

Reagovat
KingMaster13

No Sparta už ho má v hajzlu právě

Reagovat
Greny

noo myslim si ze Plzen a Sparta by byli furt pred vami kdyz vezmu poslednich pet sezon

Reagovat
Coutinho10

celkem by me to zajimalo, jak by to vypadalo ciselne to porovnani

Reagovat
KingMaster13

Já si myslím, že už ne. My byli 3x v řadě ve skupinách. Sparta 3x za sebou vypadla v předkole. Pak tam máme oba čtvrtfinále EL. Navíc mám takový pocit, že Spartě se to čtvrtfinále EL letos odečetlo takže její hodnota koeficientu je teď nějakých 9 něco my máme přes 25

Reagovat
Coutinho10

ale zrovna ta Sparta si myslim za poslednich 5 let toho fakt moc nenahrala, takze bych si az tak jisty nebyl

Reagovat
Greny

no tak vy taky ne .. a otazka jak by se to pocitalo .. kdyz by vlastne se treba anuloval i tento rok ..

Reagovat
KingMaster13

Kdyby se anuloval tenhle rok, tak možná asi jo.

Reagovat
Coutinho10

tak to muzeme manulne spocitat na vyhry, remizy a prohry...jako kdyby to byla liga, ale pocitali se tam body pouze z EL a LM, ale zase je fakt, ze body z LM by meli mit vetsi hodnotu nez EL a obecne ze skupin zase vetsi hodnotu nez z predkol a taky z jara vetsi nez z podzimu...tezky

Reagovat
rufus

Jasně, že zatím jsme ještě před slavií.

http://www.coen.wz.cz/zebrickyakoeficienty.htm

My odečítáme náš velkej bodovej příděl až po následující sezoně.

Kluci slávistický si tu myslí kolik, že skvělých bodů jim asi přinesla letošní sezona v LM. Jenže UEFA nedává body za naběhaný km..

Reagovat
Coutinho10

ale zas o tolik pred nama zase nejste (pouze o 3 b.)...jenom 4 evropske tymy mezi nama, takze to mluvi jasne...po sezone se ty nuzky po vasem odpoctu rozevrou jeste vice

Reagovat
KingMaster13

Já se na to koukal v prosinci a jejich hodnota byla už pod 10

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Losinho

Reagovat
Euphael

Pro Slavii nedohrat vubec to je kravina no..

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

jestli dohrát, tak komplet i s nadstavbou. V jiným případě je to neplatné.

Reagovat
rufus

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
TheMally11

V Generali Česká pojišťovna aréně to na atmosféře nikterak nepocítí

Reagovat
ratusek

To je asi jako Česká pojišťovna playoff Tipsport Extraligy

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas Mountfieldu s Vervou v Česká pojišťovna play-off hokejové Tipsport extraligy

Reagovat
Euphael

No jo...dohrat bez nadstavby budou protlacovat slavisti, aby si zajistili titul, se kterym kazdy pocital a zaroven se vyhnuli realne hrozici blamazi, ze by je Plzen po podzimu stahla.

Reagovat
Liquid

to si nemyslím, náskok na Plzeň je stále velký a už proti Spartě když se vrátili hráči ze základu z podzimu bylo vidět, že to není tým co by měl pokaždý venku prohrát, fakticky to poškodí jen ty co s ní počítali v zimě a udělali kvůli tomu přestupy či spoléhají, že v ní přeskočí týmy, které si nechali utéct, případ Sparty i těch co jsou na dně včetně tvojí Karviný

Reagovat
Euphael

Co to placas za nesmysly? Karvina to ma ve svych rukach a ma snad absolutne nejprivetivejsi los. Staci nebyt zabednec a podivat se na fakta. Nemluve o tom, ze rozhodne by nesestupovali 3 tymy. Na zruseni nadstavby by nejvice vydelala Slavie, to je dalsi fakt. A treti fakt, ktery si zapamatuj, tak neni to "Karviný", ale "Karviné"

Reagovat
Liquid

S ohledem na provoz nejdražšího a nejkvalitnějšího stadionu je v zájmu Slavie sehrát co nejméně zápasů bez diváků, to ano, o titul by Slavie už nepřišla ani s nadstavbou.

Reagovat
Euphael

Pravděpodobně ne, nemam vesteckou kouli, ale rozhodne tech 8 bodu je stahnutelnych v te nadstavbe...Pokud byste sli do nadstavby byt jen treba se 4 bodovym naskokem, tak porad ma Plzen sanci to uhrat.

Reagovat
Liquid

do konce ZČ jede Plzeň na Spartu, Baník a i u nás hrají, kde nás dlouho neporazili, v nadstavbě by k nám jeli opět, jasně matematicky je možné všechno, ale při vší úctě k Plzni, nevyhraje všechno, už s ČB to bylo jen tak tak v 89.minutě, ale urvali to to je hlavní

Reagovat
Euphael

Já neříkám, že bych podal na Plzen... slavia si to uhraje na 90%, pravdepodobne by si to uhrala i v te nadstavbe...ale to je pouze pravdepodobnost. Aby mohla byt mistr, musi se odehrat i nadstavba.

Reagovat
Liquid

Takže bys vyhodil 24 regulérních kol a vracel bys za ně vysílací práva, sponzoring co přišel do klubů co chtějí vidět finální vavříny a své značky u toho jen kvůli 6 kolům co se bez diváků budou dát odehrát s tím, že je to neregulérní ročník a platy hráčů se budou vyplácet za nic ?

Reagovat
Euphael

24 zpasu odehrano, mistr ligy jich ale musi odehrat 35, podle soucasneho systemu. Ja jsem pro, at se to udela tak, za v lete / na podzim se dohraje soucasny rocnik a pak se prejde na letni rezim - jak v baseballu..kalendarni rok bude sezona.

Reagovat
vanGomm

Je vyjímečná situace tak se to může zkrátit jako platy.Odehrát když tak jen těch 6 kol i když velmi pochybuju,že se neodehraje ani to.Věřil bych těm co to odhadují,když se budem discipinovaně chovat tak do srpna-září.Pouze domluvama se to dodržování pravidel sotva zlepší.Jinak hrát ročníky jaro-podzim?To už tady bylo od roku 1948 do roku 1956.Nic dobého to samozřejmě nebylo.

Reagovat
Euphael

Mimoradna situace - tak letos bez mistra.

Reagovat
vanGomm

No jsem na ně zvědavý co s tou naší ligou vymyslí.Mimochodem ta nadstavba (systém) se jim moc nepovedla.Ze základní části je odehráno 80% zápasů.Počítáno i s nadstavbou je to skoro 70%.Je v pravidlech,když něco takového nastane na to pamatováno?

Reagovat
Euphael

Naopak vy nemuzete pripustit anulovani rocniku s ohledem na to, ze jste pocitali s sestym titulem, ktery asi nakonec nebude.

Reagovat
Frick
Reagovat
ratusek

zelenejch je daleko více, oficiálně však jen 11

Reagovat
Kepy_FCB

a černejch taky méně, nezemřeli na.. ale s..

Reagovat
Witcher

Za 14 odvolají zákazy zahodíme roušky a půjdem na vyprodaný Teplice s novým trávníkem už se nemůžu dočkat pak to bude nastříkány v TV Giro,LM,Tour,OH a hned další sezóna

Reagovat
vanGomm

Dohrávat ligu bez diváků by bylo neregulerní,protože jsou potom znevýhodněné týmy kde mají vyšší návštěvnost.Navíc jak to chtějí dohrávat,když na veřejnosti může být velmi omezený počet lidí.A to chtějí hrát v rouškách? Na to,že to za 2-3 měsíce skončí bych na jejich místě moc nesázel.

Reagovat
Kuchta

Nic neanulovat a počkat. Jestli se naplní předpoklady, tedy že na podzim udeří druhá a ještě silnější vlna, budeme rádi, když tuto sezonu dokončíme za rok...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele