Švédsko bude mít nového trenéra, po ME končí Hamrén

01.02.2016, 10:35
Aktuality
Švédská reprezentace bude mít od letošního léta nového trenéra. Po evropském šampionátu ve Francii u národního týmu skončí Erik Hamrén, který o svém rozhodnutí už informoval představitele tamního svazu...

"Oznámil nám své rozhodnutí, že se chystá funkci opustit," prozradil vice-předseda tamní asociace Lars-Christer Olsson.

Hamrén se funkce ujal v listopadu 2009, když nahradil Lars Lagerbäck a tým dovedl na oba následující evropské šampionáty. Neúspěch naopak zaznamenal v kvalifikaci o postup na mistrovství světa do Brazílie.

Švédové za sebou mají hodně trnitou cestu na turnaj do Francie. V kvalifikační skupině zaostali za Rakouskem a Ruskem a na šampionát postoupili až díky baráži proti Dánsku, ve Francii se pak střetnou s Belgií, Itálií a Irskem.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
fabec1222

měl to vzít Zlatan

Reagovat
smazaný uživatel

Håkan Ericson by to mohl převzít, po dlouhý době se mi líbil nějaký severský manšaft.

Reagovat
andrew96

Jak se dívu na ty skupiny na EURU, tak označení "skupina smrti" absolutně ztratilo význam. Nejblíže tomu označení má asi skupina právě se Švédy.

Reagovat
Rarášek

Dlouho očekávané se stalo skutečností. Už je asi na čase to přenechat někomu jinému. Každopádně Hamrén zase zvedl slávu Švédska o něco výš. Můj tip je Lennartsson, u kterého ihned proběhlo i pár spekulací, a asi by se mi tam líbil nejvíc.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele