Surová Le Championat

19.08.2002, 19:22
Aktuality
Ano, surová liga - i tak by se mohlo přezdívat Francouzké 1. lize, která nese název Le Championat. Po třech odehraných kolech totiž hráči dostali dohromady už 18 červených karet. Zápas Bastia - Monako musel být na 5 minut přerušen kvůli hromadné potyčce hráčů.

Stade Rennes, jehož branku hájí český gólman Petr Čech, prohrál venku s Guingampem 0:3. Všechny tři góly Guingampu byly doopravdy nádherné. Po třech kolech je v čele právě Guigamp společně s Girondins Bordeaux. Z dalších výsledků 3. kola "surové ligy": Montpellier - Bordeaux 0:1, Bastia - Monako 1:0, Lille - Nice 0:3, Paris SG - Ajaccio 2:2 (Ajaccio vyrovnalo v 94.minutě), Sochaux - Nantes 4:2, Strasbourgh - Le Havre 1:1, Troyes - Auxerre 1:2.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele