Sunderland se trápí, Bruce se o místo bát nemusí

07.03.2010, 22:09
Aktuality
Sunderland se stále nemůže dostat z výsledkové krize a z boje o pohárovou Evropu se po několika měsících stala bitva o přežití mezi anglickou elitou. Černým kočkám se vůbec nedaří, nebude to ovšem znamenat propuštění manažera, Steve Bruce má totiž i nadále důvěru...

Sunderland začal sezonu velmi dobře a pohyboval se i na pohárových příčkách, od výhry nad Arsenalem z 21. listopadu ovšem stále čeká na další tříbodový zisk. Celkem nevyhrál již 14 utkání v řadě a na své konto si připsal jenom sedm bodů.

Špatné výsledky se pochopitelně promítly i do pořadí v tabulce, v tuto chvíli je klub na patnáctém místě a na 18. Hull má k dobru jenom tři body.

"Steve Bruce je zde teprve devět měsíců a než se tým sehraje, tak to trvá poměrně dlouho. My jsme ale velmi spokojeni s tím, že máme tým, který je schopen se trvale usadit v první desítce," řekl předseda Sunderlandu Niall Quinn.

Autor: Tomáš Pavlík / clubcall.com

Komentáře (85)

Přidat komentář
hefy

Reagovat
kitas

Sandrlend podla mna osobne buducu sezonu vypadne vdaka krize...(nieco ako porcmus)

Reagovat
sejber

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tak na Porcmus si dej patent.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Co jiného čekat od fanouška Arsenalu...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se v tom vyžívá..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tým na to možná máte, ale do první desítky se stejně nedostanete

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Daren to sám neutáhne , přesto se letos kočky s nejvyší pravděpodobností zachraní

Reagovat
smazaný uživatel

sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Ty, kančíku, cos to tu mlel o Brucem pred sezonou?

Jinak ten burt je skvelej zachranar, ale tam to konci.

Reagovat
hefy

Je to neschopa, ale baví mě. Chci aby spadl a bavil mě v Champions League.

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Skvela narazka.

Reagovat
vodka

já bych nad ním pořád hůl nelámal... já hlavně nechápu tu vaši (hlavně teda hefyho) averzi vůči němu, přitom bez něj a jeho přestupů by byl wigan zpátky nejlíp v LCH

Reagovat
Chazy

To jo, mel nas zachranit a pak vypadnout, posunout tym uz jen o pul urovne vys je pro nej nemoznej ukol. Birmingham x let drzel na jedny urovni, Wigan zachranil a pak zadnej progres. Za SAFC utratil nehorazny prachy a taky ho nikam neposunul.. on na to proste nema.

Reagovat
vodka

Wigan že nikam neposunul to jako bylo to 11. místo normálním výsledkem týmu, který když přebíral byl nejhorší tým ligy (a to mu ještě v lednu odešli Palacios s Heskeym)? navíc ty nákupy za babku a drahé prodeje silně zvýšili konkurenceschopnost...

Reagovat
Chazy

11. misto byl luck a Amr Zaki..

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je jim bez něj líp... Aspoň mají o co hrát, hrát ve středu tabulky je nuda...

Reagovat
Chazy

S brucem by se zadny stred tabulky nehral proboha. Jeho system byl totalne prisernej, snad v zadnym zapase nebyl Wigan lepsi. Kdyz do Wiganu prisel, Wigan mel kvalitni tym a jen ho Hutchings spatne vedl. Ze ho zachranil nebyla zasluha zadnyho zazracnyho systemu, jen prestal delat kraviny. Vymyslel debility jako je Scharner v obrane, jako je hra na 3 DMF a 2 utocniky zaroven, vymsylel Figuerou a podobny lemply.

Presne to sem cekal, Bruce bude brany jako nejaky spasitel, pri tom posral co mohl a Wigan se z toho jeste porad sbira. On je dobry na trhu, to vi kazdy, ale tam to konci..

Reagovat
Chazy

V Sunderlandu to samy, ze zacatku hrali skvele protoze ten tym kvalitne poskladal, ale jak ubiha cas, tak se ukazuje, ze neumi nic. Stavi Richardsonsa do obrany, toci obranou kazdy vikend a nevyhral od listopadu. S Wiganem zas snad od unora az do posledniho kola..

Reagovat
vodka

a jak může netočit obranou, když skoro má k dispozici pokaždé někoho jiného?

Reagovat
Chazy

To neni pravda, dost casto to toci vpodstate z rozmaru, i kdyz mel zdravyho McCartneyho, hral na strane Richardson, pak zase nesmyslne nechaval sedet Bardsleyho.

Chapu ze si zaslepenej Mufan a Bruce jako legendu milujes, ale on neni nic vic, nez kvalitni skaut.

Reagovat
vodka

14. místo po tom, jak měl rozesranou sezonu v prvním roce a 11. místo v druhé sezoně neni moc boj o záchranu... štěstí možná, ale pokud vím, tak on udělal z Brambleho stopera pro PL, ne pro league one, zakiho si přivedl taky on, podobně cattermolea atd... Působení u sunderlandu zatím hodnotit nejde, na to je moc krátká doba, navíc měli dost zranění a do té obrany měl dát místo Richardsona KOHO?

Birmingham sice nikam neposunul, ale to je podle mě hlavně tím, že on v té době podle mě nikam výš posunout nešel... Wigan zkrátka pozvedl, to, že párkrát zkurvil zápas je pěkné, ale to kurví i všichni ostatní...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Sam vis a casto rikas, ze Wigan nesledujes, proto ti rovnou rikam, ze fakt netusis o cem mluvis, vychazis ze statistik, sympatii a umisteni v tabulce, coz je k smichu. Z Brambla udelal stopera cislo 1, Scharnera presunul z jeho nejlepsi pozice AMF do CB, kde zavinil tak 20 golu behem jedna a pul roku, vyhodil Kilbana a Ryana Taylora, kteri fungovali jako nahrady na kraje obrany, s cimz se Wigan potyka doted. Vyhodil Andreas Granqvista, ktery ted plati za jednoho z nejvetsich talentu v Holandsku, podrzel Bouaouzana ktery nestoji za nic, nevyuzil potencial Zakiho, kterej byl nejschopnejsim utocnikem vsech dob ve Wiganu, misto toho privedl Rodallegu, ktery nestoji herne za nic. Privedl za neuveritelnejch 5 mega Koumase, kterej se od ty doby vubec neprosadil, nevyresil problem s nahradnim brankarem, nevyresil problem s malym poctem obrancu, nevyresil nic, jen vsechno zaplatoval, zaplatoval a ten tym poslal totalne dolu... Whelan rekl, ze Wigan ted dojizdi na spatny tahy Bruce a ja s tim naprosto souhlasim.

Cattermole byl fantasticky prestup, ale na co, kdyz k nemu neprivedl zadny AMF? Spolehal na hru s Palaciosem, pak privedl Watsona a ani s nim nic neuhral. Pri tom celou dobu byl v tymu Scharner. On Wigan zachranil, ale v dobe, kdy ani nemel bojovat o zachranu. To ze byl Wigan 14. neni uspech, Jewell privedl behem sezony predtim (kdy se Wigan jen tak tak zachranil) fantasticky posily a Hutchings ani Bruce z toho ani nahodou nedostali vsechen potencial (kor kdyz meli v tymu Laandzata). Ze pak Bruce dotahl Wigan na 11. misto taky neni uspech, protoze ten tym mel i na vic.

Koho? Napriklad Danny Collinse, ktery byl nejlepsim obrancem Sunderlandu nekolik sezon po sobe a jak idiot ho prodal, nahradu nenasel?

Proste fakt vubec, ale vubec a ani trochu netusis o cem mluvis, placas tu smesny fakta bez nejaky znalosti problemy, vychazis z umisteni v tabulce a statistik. Tohle fakt miluju.

Reagovat
smazaný uživatel

Může to být cca rok a půl, co jsi byl u vytržení z předváděné hry Wiganu a chválil Bruce jako manažera, který Wigan pozvedl. Od jeho odchodu však na něj házíš jen samou špínu a původní tvrzení jakoby neexistovala...

Reagovat
Chazy

To je trapny vytrhavani z kontextu, byl jsem u vytrzeni z toho jak zpevnil obranu a jak se mu podarilo premistit hru na kridla. Jeho pozvednuti Wiganu v dobu kdy tu byl vypadalo jasne, ale musel by v klubu zustat. Kdyz odesel, zustal klub nekde mezi Jewellem a Brucem a vicemene mu burt jen uskodil.

To je prave ono, ze tehdy to vypadalo jak klub pozvednul neznamena, ze kdyz odesel bez dokonceni prace, tak to pozvednuti trva. Souhlasim s tim, co jsem psal, ale kdyz se vezme vyvoj nasledujicich udalosti, souhlasim s kritikou, kterou pisu ted.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to dobře chápu, byl jsi rád za to, jak klub vedl dokud v něm působil (viz spokojenost s obranou, hrou křídel apod.). Jakmile však odešel, otočil jsi o 180° a z Bruce se stal dle tebe člověk, který totálně selhal a nemá na to, s příšerným systémem hry - který sis kupodivu předtím nadmíru vychvaloval.

Reagovat
Chazy

Ne nechapes, coz me neprekvapuje, ale projevim trochu trpelivosti. Kdyz mas v byte lino a rozhodnes se ho sundat a polozit si tam dlazdice, protoze jsou hezci, nekoho si na to objednas, on to rozdela, lino sunda a na polovinu podlahy polozi dlazdice, muzes si rict, ze pracuje dobre a dela u tebe pokrok. Kdyz ale pak v polovine prace odejde a zacne pracovat u nekoho jinyho, tobe zustane v mistnosti polovina vybourana a polovina s dlazdicema, tezko se ti bude stale zdat, ze udelal nejaky pokrok, protoze i obycejny lino vypada driv, nez pulka mistnosti rozebrana a pulka hotova..

Bruce neco zacal, vyhazel hrace aby se tym prizpusobil jeho systemu, privedl hrace aby se hodili do jeho systemu, ale v podstate nedosel ani do poloviny ty promeny. Premenil styl hry, ale ne definitivne. Vsechno jakoby jen rozdelal a pak si zdrhl. Proto poslal Wigan doprdele, daleko niz, nez kde byl pred jeho prichodem.

Uz to chape i nekdo jako ty?

Reagovat
Chazy

Priklad? Wigan mel nekvalitni stredni obrance, Bruce to vedel, proto stahl jeste jednoho hrace ze stredu zalohy na DMF a zacal hrat styl 4-2-3-1. Pak ale jednoho DMF prodal a privedl AMF, proto byla potreba privest i kvalitnejsiho stredniho obrance, kdyz uz nebude mit obrana takovou podporu. V zime to neudelal, od ty doby Wigan prohral celou sezonu a skoncil jen 11. V dalsi sezone odesel a odvedl z tymu Cattermola.

Martinez prisel, privedl 2 DMF. V zime privedl stredniho obrance, ktery loni vyhral cenu nejlepsiho hrace skotsky prvni ligy a jednoho z DMF nechal hrat vic utocne tak, jako to planoval Bruce, ale nikdy nedokoncil. Od ty doby Wigan pracuje daleko lepe v obrane a kdyz prohrava, tak vetsinou nedostane vic jak dva goly. A to je zima z pohledu obrany dost problematicka, pres leto se to jeste zlepsi..

Je uz jasny, kdo jen zaplatoval a Wigan shazoval a kdo pracuje a snazi se ho nekam posunout?

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno převracíš, jak se ti hodí, což mne u tebe nepřekvapuje. Já nikde netvrdil, že Bruce neodešel od rozdělané práce, ale jen se ptám, jak je možné, že jej v jednom příspěvku za něco téměř vynášíš do nebes a v druhém toto absolutně popíráš. Odchod od rozdělané práce určitě není řešení a může zanechat mnoho škody, nicméně nevypoví to nic o kvalitách jedince "pracovních" nýbrž "morálních". A to jsou dvě zcela odlišné věci.

Reagovat
Chazy

lastne jsem ti to cele ysetlil, pokud nejsi uplne blbej, tak to pochopis, pokud jsi, ja uz se dal namahat fakt nebudu.

Bruce uz to e Wiganu zkuril 2001, pak okamzite i Crystal Palace, pak byl 6 let Birminghamu aniz by cokoli udelal, pak e Wiganu neudelal nic a Sunderland i s elkyma financema neposunul nikam. Je strasne, nechutne, ale fakt neueritelne precenoany, protoze je legenda obrany. e Wiganu zacal dobre, ypadalo to, ze i co dela, ale bohuzel, cela jeho koncepce byla smesna.. bylo to jasny od doby, co priedl Watsona a zacal hrat na 3 DMF, to jsem ho i ja zacal kritizoat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochop, jde jen o to, že jsi jej celkem dlouhou dobu "bral" a schvaloval jeho práci a to vše následně popřel ihned po jeho odchodu.

Myslím, že je však zbytečný jakýkoliv další příspěvek k tomuto tématu. Neshodneme se a tečka.

Reagovat
Chazy

Protoze pul rok pracoal azne skele. To mu nikde neberu. Co to ale meni na tom, ze pak delal nesmysly, jak s obranou, tak s utokem?

Reagovat
smazaný uživatel

Tímto jsme se dostali k jádru věci... Dle tvých komentů dosud šlo lehce vyvodit, že celé jeho "kaučování" stálo za prd. Proto jsem se ptal, co ten začátek.... A je vyřešeno

Reagovat
Chazy

Jenze kdyz to ezmes s odstupemv, ten pulrok nema zadny yznam. A o nem taky nic neypoida.

Fakt se omlouam za prispeky bez jednoduchyho w.

Reagovat
smazaný uživatel

I bez nich si to dokážu vyvodit, neměj strach...

Reagovat
Chazy

Fajn. Ale stejne se mi zda, ze jsmev k nicemvu nedosli. Bruce Wigan jen potopil, zachrana byla poinna, jedny sezone mvel dobry pulrok, ale pak to zazdil te druhe..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím, že Martinez cokoliv změní a nastane krok kupředu. Ale jeden nikdy neví a třeba překvapí, uvidíme. Swansea mu zaslouženě ležela u nohou

Reagovat
Chazy

Nerikam nic proti, Mvartinez taky nepresedcuje. Dobry ale je, ze se snazi hledat dlouhodoby reseni - tak jako jsemv psal u tech strednich obrancu a Caldwella. Bruce jako kdyby pocital s timv, ze si najde mivsto jinde, jinak si neumiv ysetlit, jak jen zaplatoal a zaplatoal.. Z Martineze proste jde ten pocit, ze Wigan bere jako soje misto na nekolik let, proto priadi mvladsi hrace a daa jimv prilezitost. Moses, McCarthy, Diamev.. Bruce tohle nedelal, coz doufam vchapes, ze fandy stalo.

Reagovat
Chazy

Asi to prispiani nemav movc cenu nez si poridimv noou klaesnici:)))... kor kdyz si nemvuzu to pismevno kopiroat, nemvuzu delat ctrl + v

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu a už po několikáté, rozhodně jsem neobhajoval Bruce za jeho (ne)koncepční práci. I když přiznám, já bych ho asi bral. Sice je teď nakažen chorobou zvanou SAFC, ale každý někdy šlápne úplně vedle:)

Reagovat
Chazy

Podle me se rysuje hodne zajimavych manazeru championship. I kdyz ti to ted budou mitv tezky, Ince yhorel a pokud Martinez, Laws sestoupi, malokdo dostane prilezitost...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, hodně se mi líbí práce, kterou odvádí Nigel Pearson a Billy Davies. Naopak mně neuvěřitelně nasral Preston, když vyhodil Irvine. Nakonec to však dopadlo nejlépe, jak mohlo:)

Reagovat
Chazy

tak tak, on snad zachrani Owls a Ferguson si diky tomu nasel lepsi misto. Kdyby furt nedelali bordel QPR, nekrachoal Crystal Palace a Caridff, tak je to krasna sezona..

Reagovat
smazaný uživatel

QPR je jedna velká, zku*vená šaškárna. Alespoň někde je to snad stejně chaotické jako v NUFC...Cardiff mě mrzí, ještě teď těžko vstřebávám ten loňský kolaps. Stále si jej nedokážu vysvětlit a nevěřím, že v tom nebylo něco více.

Reagovat
smazaný uživatel

Pompey, Burnley, Hull... Pokud jsou tam týmy jako tyhle + Wolves a současný West Ham, tak může být Wigan v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco jiného by bylo, kdybys napsal např."ano, Bruce dal Wiganu nějaký řád, napravil bordel po Hutchinsovi, ale je dobře, že odešel. Neměl nám už totiž více co dát". Nepopíralo by to tvá původní tvrzení o stabilizaci obrany apod. Jenže tys ihned začal ve stylu, jak hra za jeho působení stála za hovno a on je žebrák (nadneseně). Toť ten rozdíl, ale chápu, že takovému všeználkovi jako ty musí dělat problém přiznat jakoukoliv mýlku.

Reagovat
Chazy

Nebylo co napraoat po Hutchingsoi, ten tym byl kalitni a on s nim jen nezladl hrat, kdokoli jiny by si se situaci Bruce poradil. Ja ho chalil za to, co udelal sezone minuly, protoze ze zacatku pracoal dobre, pak udelal tolik chyb, az to hezky neni.

Kdyby ted sem sel trenoat ja Man Utd a poslal jsem ho na sestup, prisel jakykoli manazer, bez toho ze by odesli hraci ho dostal zpatky do CHL, protoze ta kalita tam je a pak 2 roky bojoal o 4. misto, nikdo ho nepochali za to, ze ho zachranil, protoze to by dokazal kazdy, ale kritizoal by ho za to, ze s nim nebojuje o titul.

Bruce splnil poinnost kdyz Wigan zachranil, pak uz neudelal nic, i kdyz prni pulrok minuly sezony byl skely. Ale stejne co si zpominam, tak uz tehdy sem ho kritizoal za to, ze nedaal Zakiho jako SS.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsi sám psal, po Hutchinsovi tam byl bordel, který Bruce uklidil.

Reagovat
Chazy

Ale za to si chalu nezaslouzi.

Reagovat
Chazy

mvvvvv... pekny samovtny ne... mv je ok..

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát ve středu tabulky je nuda

Reagovat
Chazy

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

musim říct, že poslední sezonu jsem si i přes pro mě nešťastný (i když ono těžko říct nešťastný, trůnit Championshipu mě baví) konec užíval nejvíc od sezony 03/04

Reagovat
hefy

No, tak zrovna jeho přestupy nebyli nijak závratně slavné, stačí zmínit de Riddera, Edmana, Kingsona, Boauozana. Pak měl určitě i dobré nákupy v čele s Leem nebo Palaciosem, ale proste když to shrnu nemužu říct, že nákupy byli náký plus. A co mě nejvíc štvalo byl ten jeho postoj k Wiganu jako k provinční klubu, jako ke klubu kterej nic neznamená, nikdo ho nemá rád, nikdo jim nefandí. Hráči si pod nim nevážili, že za nej můžou hrát, byla to přestupní stanice a i on to řikal!!! To je ted pod Martinez uplne jiné, všichni si to pochvalují, Scharner nikam neodešel, Bramble tu chce dohrát karieru atd. Navíc ten jeho nechutný fotbal, kdy se hrálo na 3 DM a kdy se Scharner zabíjel na stoperu, potom co se Zaki pozde vrátil ze srazu už prakticky nehrál a tak to byl i tým bez útočníka. Nebo třeba takový Valencia byl pod ním příšerný a jak teď hraje v MU?

Reagovat
Chazy

Tak tak. Bruce je mozna nejprecenovanejsi manazer v PL. Komedie je, ze kvuli pusobeni ve Wiganu, kde totalne selhal.

Reagovat
Chazy

Ja se ho loni furt zastaval a chvalil za drobnosti, ale kdyz po sezone odesel, neni proc si hrat na to, ze za neco stal..

Reagovat
Chazy

Je to stejny jako s Megsonem - ten taky kam vlez, tam to jen dokurvil, v Boltonu to samy, ale protoze chvili vyuzival ohromnyho potencialu klubu, tak byl za hvezdu a spousta lidi ho mela za skvelyho manazera. Jenze neodesel do Sunderlandu a byl tak v Boltonu vyhozenej, ve Wiganu by Bruce dopadl stejne..

Reagovat
vodka

s Megsonem souhlasím, to jo..

Reagovat
vodka

na zbytek zareaguju později, nejspíš večer, protože teď musím pryč...

Reagovat
Chazy

Pokud jdes po zbytet dne dohanet neznalosti o Wiganu a snazit se zmapovat situaci v nem, pak klidne, jinak se nenamahej.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Co to je za blábol s tim Megsonem? Jak dokurvil? Leda výsledkově možná, protože neschopák Lee a před ním Mr. Overrated Allardyce mu kádr totálně dojebali, vyždímali z něj víceméně maximum, ale do budoucna už nehleděli. Proto musel Megson za chodu (!) stavět svou vlastní novou kostru (Matty, Cahill, Steinsson) a vnukávat Boltonu konečně nějakou tvář. Doufám, že tobě/vám nebudu muset vysvětlovat, že oproti Allardyceovi nepraktikoval hru na náhodu, i když ji tak borci typu herbage rádi titulují. Pod ním byli Trotters dlouhou dobu elitou ligy, co se útočných standardek týče, ve vzduchu jim nemohl konkurovat prakticky nikdo. To samý rychlá křídelní hra, případně neomylné nákopy od stoperů s dobrou kopací technikou a jistý Davies vepředu. To všechno do Boltonu přinesl on. Že to DOJEBAL, je sakramentsky silné slovo, ať třeba závěr svého účinkování nezvládl sebevíc.

Reagovat
Chazy

Bylo to nakopaani balonu, mam tam rad hrace, ale nerpijde mi, ze Boltonu nejak zlast prospel. Kalita tam byla zdycky, o tom nemuze byt rec.

Mimochodem nepise mi na klaesnici jednoduchy W, tak aby ses nediil.

Reagovat
fantomas

Nakopávání balonu, systematické nakopávání balonu, které bylo účelné. Plus rychlé brejky a smrtící standardky. To tu bylo už za Allardyce? Možná to druhý, to je tak všechno. Hru Boltonu prostě posunul vejš, jen to byl takovej instantní trenér, kterej tam nemohl dlouho vydržet a koncepčně pracovat. Já už se každopádně těšim, až ten dojebávač zase vezme nějakej rozpolcenej tým a přebuduje si ho k obrazu svému.

Reagovat
Chazy

Bolton byal za toho trouby Allardyce tym na uroni boje o ligu mistru, a on ho posunul teda kam?.. Fotbaloe taky ne, standartky mel Allardyce zladnuty jeste lip, zdyt na tom ten tym dostal az do boje o Eropu.

Reagovat
fantomas

Řikám, že výsledkově ten tým nikam neposunul, protože musel vytvářet novou osu týmu! Jde o to, že Allardyce si něco udělal, něco, co mu fungovalo, a zřejmě podobně jako Bruce pak nedal nikomu dalšímu možnost pořádně pokračovat. Na tom vyhořel Lee, přestože byl jeho asistent, a Megsonovi pak předal totálně rozloženej mančaft. Megson prostě z těch prvních dvou sezony vymačkal maximum.

Reagovat
Chazy

Kdyz myslis .. proberem to nejaky jiny diskuzi zitra, pozitri, dneska uz toho mam dost. trouboe co mi mlui do Wiganu, to je neco.

Reagovat
cristiano.K.

mají pouze kvalitní útok,ale jinak bída.Vlastně všechno závisí na jonesovi s bentem

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland by se měl zachránit...Na začátku sezony přišlo hodně nových tváří (da Silva,Hutton,Turner,Cattermole,Cana,Zenden,Bent,Benjani ...) a tým se musí ještě více sehrát a pak by měli přít lepší časy a útok do první desítky, ale hlavní je aby Bruce dostal trochu více času

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan není z těch tradičních týmů...měli sestoupit už tenkrát jak se rozhodovalo mezi Shefieldem a nima...letos půjdou a Hull nebo Burnley se na ukor Wiganu zachráněj

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo zrovna Burnley maj fakt nakročeno k záchraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim že když neposerou zápasy doma,tak šanci maj....jako loni Stoke například

Reagovat
smazaný uživatel

ale s Pompey to doma pěkně pos...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele