Suchý bude mít ve Spartaku konkurenta

18.11.2010, 17:24
Aktuality
Marcos Rojo se s největší pravděpodobností bude stěhovat do ruské ligy, na jeho přestupu se s Estudiantes de La Plata dohodl Spartak Moskva.

Příští neděli Rojo absolvuje v Německu lékařskou prohlídku, a pokud dostane od lékařů zelenou, podepíše s moskevským klubem dlouholetý kontrakt.

Spartak Moskva podle deníku Sport-Express zaplatí Estudiantes za přestup Roji kolem 3 milionů amerických dolarů. O místo bude Rojo soupeřit mimo jiné s českým obráncem Markem Suchým.

Autor: David Kubáň

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Suchý se bude muset naučit dělat teplo na lavičce

Reagovat
Paddy

jasny zaklad

Reagovat
Kiwi-21

Suchy bude v zakladu nejspis oba dva suchy je prej nej. z obrany Spartaku a trener o nem prohlasil ze udela stejnou karieru jako Vidic uz jen z toho usuzuju ze suchy v zakladu zustane a budou oba nastupovat spolu

Reagovat
smazaný uživatel

Roja má 20let.... těžko budou hrát s tak mladou stoperskou dvojící osmifinale LM

Reagovat
smazaný uživatel

to máš sice pravdu, ale myslím že v lize je možnost to zkoušet

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je definitivní konec!

Reagovat
soukup

tvoje stará je konec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele