Suchopárek doufá, že jednadvacítka si doma s Kosovem připíše čtvrté vítězství

11.10.2021, 11:58
Aktuality
Jan Suchopárek (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
Mirek na tenisu

Kosovo je Srbsko.

Reagovat
RadekVonCZE

Jugoslávie*

Reagovat
Selänne

Není

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
ramm+

Tak hloupá otázka

Reagovat
wyqinac

Reagovat
ttopi

V rámci EU je Kosovo většinově uznáno, takže je to Kosovo, samostatný stát. Celosvětově to vypadá jinak, ale tady se hraje kvalifikace Evropská, tak bych to většinové uznání respektoval.

Reagovat
inferno08

Ale Evropa není jenom EU. Je docela dost evropských států, která Kosovo neuznávají. Abych pravdu řekl, je mi to jedno. Spíš mě překvapuje, že cca 15, většinou afrických států, Kosovo nejprve uznaly, ale mezi lety 2017-2019 to uznání zase stáhly. Že by srbská propaganda jela v Togu na plné obrátky?

Reagovat
ttopi

To nevím, neumím posoudit. Ale je divné, když někdo takhle otočí. Může to být změna vlády, ale že by v tolika zemích najednou.

Jinak mně je to taky jedno, jen mě unavujou tyhle stupidní komentáře. Jednou je to většinově uznané na poli UEFA, tak je to uznaný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele