Stroppa je a zůstává trenérem Pescary, opakuje Sebastiani

11.11.2012, 17:04
Aktuality
V Itálii se poslední dobou často mluví o koncích trenérů tamních prvoligových klubů a často padá i jméno Giovanniho Stroppy. Ten vede Pescaru a po včerejším debaklu 1:6 od Juventusu má plnou hlavu starostí. Řešit zatím nemusí svou budoucnost, jelikož má důvěru prezidenta...

Pescara získala ve dvanácti zápasech jenom jedenáct bodů a o Stroppově konci se mluvilo už dříve. Funkci měl zachránit týden starou výhrou nad Parmou, i když šéf nováčka Serie A se na vše dívá ještě trochu jinak.

"Stroppa je a zůstává trenérem Pescary. Kolikrát to ještě budu muset opakovat?" ptá se nechápavě prezident italského klubu Daniele Sebastiani.

"Raději prohraji tímto výsledkem po takovém výkonu, než když si tým za celý zápas nevypracuje žádnou šanci. Stroppova pozice není v ohrožení. A jestli prohraje se Sienou? Takové řeči nyní nejsou na místě," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

po takom clanku je do tizdna vihodeni to je jasne tradicna stori

Reagovat
Neuro

Reagovat
brenk

do tizdna vihodeni

Reagovat
stas87

ma australsku klavesnicu ci co

Reagovat
rossoneri89

najprv bi sy sy mohol precvycyt gramatyku

Reagovat
The Krupy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele