Střihavka si angažmá v Norwichi pochvaluje

19.09.2007, 15:47
Aktuality
Gólovou premiéru v druhé nejvyšší anglické soutěži za sebou má David Střihavka. Bývalý útočník Baníku Ostrava o víkendu svým gólem rozhodl o vítězství Norwiche nad Crystal Palace a také proto je se svým angažmá na Ostrovech zatím spokojen...

Střihavka začal sobotní utkání pouze na lavičce a na hřiště se dostal až v 62. minutě. Pouhých třináct minut mu poté stačilo k tomu, aby jedinou brankou rozhodl o majiteli tří bodů.

"Trefil jsem se po rohovém kopu a byl obrovsky šťastný, byl to můj vůbec první gól v Anglii. Trenér mě po zápase chválil a zmínil také tu branku," říká spokojený David Střihavka.

"Každý zápas je pětadevadesátiminutová horská dráha, hraje se od začátku do konce. Z České republiky jsem byl zvyklý na to, že jsem měl trochu času na zpracování míče, tady jsem hned na zemi nebo mě zastaví další hráč. Není čas na nějaké rozhlížení se, ale líbí se mi to. Zatím jsem hrál ve všech zápasech, ale vždy jako střídající hráč. Snad se to teď změní," věří Střihavka v obrat k lepšímu.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*M11

to je fakt rychlost... clovek si nestaci precist ani vsechny clanky a uz tu ma dalsi...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele