Štrba dohraje sezonu v Myjavě

13.03.2012, 16:44
Aktuality
Druholigový slovenský klub Spartak Myjava, ktorý je najvážnejším kandidátom na postup do Corgoň ligy, angažoval veľmi cennú posilu. Sezónu v tomto tíme dohrá skúsený Zdeno Štrba. Ten sa v zime dohodol na ukončení spolupráce s MŠK Žilina, ale bez futbalu ešte ostať neplánuje.

Účastník MS 2010 v JAR sa dohodol s predstaviteľmi nováčika druhej ligy na hosťovanie do konca aktuálnej sezóny. Prvýkrát by mal s Myjavou trénovať už vo štvrtok a mal by okrem bohatých skúseností poskytnúť aj adekvátnu náhradu za zraneného Ondreja Neoveského, ktorý laboruje s kolenom a v najbližších týždňoch k dispozícii nebude. Čoskoro tridsaťšesťročný defenzívny stredopoliar, ktorý obliekal aj dres gréckeho Škoda Xanthi, ešte na koniec kariéry nemyslí a rozhodne nepatrí do starého železa.

"Spartakovci očakávajú, že držiteľ viacerých titulov majstra Slovenska i slovenského Superpohára bude pre mužstvo posilou v jarnej časti II. ligy, ktorá sa začala uplynulý víkend," informoval PR manažér klubu Spartak Myjava Marek Hrin. Myjava je momentálne na 1. mieste s desaťbodovým náskokom pred druhou Podbrezovou, tá má však zápas k dobru.

Autor: Ľubomír Hudačko / sport.aktuality.sk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Veľmi dobrá posila, nech sa to Myjave podarí

Reagovat
smazaný uživatel

Myjava buduci učastnik Corgon Ligy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele