Strachana potěšil postup, výkon byl slabší

05.12.2007, 08:30
Aktuality
Přestože Celtic Glasgow včera prohrál na půdě AC Milán, zajistil si postup do osmifinále Ligy mistrů. Pro skotský klub je to velký úspěch, trenér Celtiku Gordon Strachan nazval skupinu D tou nejtěžší.

Podle papírových předpokladů měl Celtic v Miláně potřebovat k postupu bod za remízu, domácí prohru Šachtaru s Benfikou totiž čekal málokdo. Díky výhře Benfiky však skotský klub postoupil do osmifinále i přes nejtěsnější prohru, kterou zajistil už nejlepší pohárový kanonýr Filippo Inzaghi.

"Postoupili jsme ze skupiny podruhé v řadě. S množstvím nových hráčů i s mnoha zraněnými," těšilo po zápase Gorgona Strachana, kouče Celtiku. "S postupem z této skupiny musíme být spokojeni. Podle mě to mohla být vůbec nejtěžší skupina."

Úplně spokojený však Strachan zdaleka nebyl. "Nedaří se nám hrát vzadu s nulou. Pokud chceme být úspěšnější v Evropě i doma, musíme tohle zlepšit," prohlásil trenér. "Vidím jedno nebo dvě negativa, na kterých hodlám zapracovat."

Autor: Radim Šantrůček / bbc.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ten gol co dostali byl po chybe jarosika, kterej co se tyce hry dozadu byl upllne hroznej.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele