Stoke loví v Middlesbrough, přijít mohou Huth a Tuncay

27.08.2009, 16:08
Aktuality
Manažer Stoke City Tony Pulis se před deseti dny nechal slyšet, že by rád získal ještě pět nových posil a dnešní informace z Anglie ukazují, že rozhodně nemluvil jenom do větru. Do Stoke mají namířeno obránce Robert Huth a útočník Tuncay z Middlesbrough. Kluby se na přestupech již dohodly a Boro by v případě realizace transferů mělo dostat zhruba jedenáct milionů liber...

"Oba kluby se již dohodly na sumě a Robert v tuto chvíli jedná se Stoke. Zároveň jsme se se Stoke dohodli na odstupném za Tuncaye, jehož také čekají jednání," prozradil dnes manažer Middlesbrough Gareth Southgate.

Stoke letos zatím nebylo příliš aktivní na přestupovém trhu a Pulis se rozhodl s tím něco dělat. Nic na svém úmyslu nezměnil ani poté, co jeho svěřenci v úvodních třech kolech nové sezony získali slušné čtyři body. "Robert přišel do Anglie hodně brzy a vedl si dobře v Chelsea i v Middlesbrough. Víme o něm vše, má spoustu zkušeností z Premier League," říká Peter Reid, který je asistentem Tonyho Pulise.

Za Hutha by Stoke mělo zaplatit 5,5 milionu liber, zhruba stejnou sumu pak Pulis má vydat na příchod Tuncaye. 27letý útočník má na svém kontě 58 startů v turecké reprezentaci, během nichž dal patnáct branek. V loňské sezoně byl s osmi brankami nejlepším střelcem Middlesbrough, které nakonec sestoupilo z Premier League.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (19)

Přidat komentář
Bakary3

Ten Huth je strašný kopyto Ale Tuncay je zabiják

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať Boro oslabí

Reagovat
smazaný uživatel

TUncay To je snaživý hráč ako sa patrí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tuncay ma na vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke Tuncay jim pomůže k pohodlnému udržení v PL

Reagovat
smazaný uživatel

ten huth je takovej opozdenej mi pripada,a tuncay ten je takovej pohyblivej a v koncovce si vy rady toho bycg angazoval!

Reagovat
Berbatov9

a to si pamatuju jak byli v zimě spekulace Tuncay do Chelsea a ted bude rád za Stoke

Reagovat
Chazy

Chyba Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

prenho lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Kedze prestup Collinsa asi padol Huth by mohol byt dobra varianta. U Tuncaya som zvedavy koho by mal vytlacit zo zakladu resp na aku poziciu s nim Pulis pocita

Reagovat
smazaný uživatel

pod hrot k Beattiemu?

Reagovat
soukup

těžko říct, Beattie - Fuller mi přišla jako dost silná dvojka, a ani u jednoho si moc nedovedu představit, že bude sedět...

Reagovat
Berbatov9

jak se vubec správně vyslovuje Tuncay ja mu teda řikam Tankej ale od Tureckyho komentáttora jsem slyšel vyslovnost Tančej a tušim že aj v zápasech PL řikal komentátor Tančej

Reagovat
honziss

Tunčaj.

Reagovat
smazaný uživatel

já řikám Tunčaj

Reagovat
smazaný uživatel

Tunčáj.

Reagovat
papos182

Oslabeni pro Middlesbrough, ale zase za ty penize. Nevite, jestli budou shanet nahradu na prestupovem trhu, nebo zalovi ve vlastnich radach?

Reagovat
soukup

skvělý posily, Stoke si zase nemůže nijak moc vybírat, hlavně z Tuncaye mám radost, protože mít jako třetího útočníka Sidibého, kterej má průměr kolem 5 gólů na sezónu (a to i ve 2. lize)

Navíc oba přinesou omlazení Tuncay 27 a Huth 24 do toho už poměrně starýho kádru, Huth mi taky přijde jako dobrej kauf, je to takovej pořízek, kterej do obrany dobře zapadne

Reagovat
VALEN

Werner

(Abraham)

(Giroud)

Pulisic Mount Ziyech

(Odoi) (Pulisic) (Odoi)

(Werner) (Havertz)?

(Anjorin)

Jorginho,Kovačič,(Milenkovič-Savič ?), Gilmour, Luftus

Gaya? Dayot Tomori James

(Chilwell)? (Rudiger) Christensen) (Azpi)

(Alonso)

Onana?

(Butland, Hart, Pickford ???)

(Caballero)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele