Stoke City oznámilo příchod manažera Rowetta

22.05.2018, 23:13
Aktuality
Gary Rowett letos nedokázal do Premier League postoupit s Derby County, další příležitost už pak bude mít u konkurence. Čtyřiačtyřicetiletý manažer podepsal tříletou smlouvu se Stoke City...

Progresivní lodivod začal svoji manažerskou dráhu u dorosteneckého týmu Derby, odkud se přes reprezentační zastávku přesunul do Burtonu Albion, se kterým hrál League Two.

Následně se Rowett stěhoval do druholigového Birminghamu City, ve stejné soutěži zůstal i po vyhazovu, když se na jaře 2017 ujal kormidla ambiciózního Derby, se kterým ale nedokázal postoupit.

Další šanci už potom u "Beranů" nedostane, neboť se podle očekávání stěhuje do Stoke City, kde má nahradit Paula Lamberta, jenž nedokázal Potters po deseti letech udržet mezi elitou.

Rowett uzavřel s "Hrnčíři" kontrakt na tři roky a jeho prioritním cílem je vrátit skromný celek do Premier League. "Jsme rádi, že se nám podařilo zajistit Garyho služby a nyní se těšíme na vzájemnou spolupráci, jejímž cílem je návrat do nejvyšší soutěže," prohlásili majitelé Stoke, kterými jsou Peter a John Coates. "Děkujeme Garymu za jeho působení," uvedlo Derby.

Nový manažer, kterého chtělo Stoke přivést již před angažováním Paula Lamberta, údajně vyšel Potters na dva miliony liber. Derby se mezitím bude poohlížet po náhradě.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Aldeano

Další šance pro Kněze

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Přivede si Vydru?

Reagovat
smazaný uživatel

OFFICIAL: Emery to Arsenal

http://www.unai-emery.com/

Reagovat
smazaný uživatel

Romero je zraněný, šance Argentiny se zvětšují!! Caballero podle mě letos větší jistota i než Thibaut a jestli bude chytat jako letos v CFC může to být zajímavé, podle mě jak Caballero dělá dvojku v CFC a dělal i dvojku v City, tak je trochu podceňovany, on umí chytat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele