Stindl se rozhodl, v létě posílí Borussii Mönchengladbach

25.03.2015, 16:26
Aktuality
U konce jsou spekulace o budoucnosti Larse Stindla. 26letý záložník byl už delší dobu spojován s odchodem z Hannoveru a jeho novým zaměstnavatelem se v létě stane Borussia Mönchengladbach. Ta díky výkupní klauzuli zaplatí tři miliony eur, s hráčem se dohodla na pětileté smlouvě...

"Teď, když jsem učinil konečné rozhodnutí, bych rád vše okomentoval. V posledních zápasech sezony udělám vše pro to, abych Hannoveru pomohl k záchraně v 1. Bundeslize. Jakožto profesionální fotbalista jsem se rozhodl udělat další krok ve své kariéře, do konce sezony se ale budu maximálně koncentrovat na své výkony v dresu Hannoveru," prohlásil.

Stindl tak v Hannoveru celkem stráví pět sezon, klub ho získal v létě roku 2010 zdarma z Karlsruhe. Do této chvíle odehrál za Hannover 124 bundesligových zápasů, v nichž nastřílel šestnáct gólů.

Autor: Tomáš Pavlík / transfermarkt.de

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kam s ním? Náhrada za Kramera? Na to mi příjde o dost víc ofenzivní..

Reagovat
db18

Buď se tam vrátí Havard, nebo tu roli asi zaujme Xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Kolka sranda akurat som o tom chcel pisat ku minulemu clanku a vybil sa mi telefon skvela posila pre Mgl ale hannover nemusi zufat pride Kruse/Aigner/Baumgartlinger Geis alebo Reinartz ale najviac sa hovori o Fabianovi Freiovi z Bazileje HSVsamozrejne nakupi 100 krat drahsie a 100 krat horsie

Reagovat
STR

Fabian Frei dlouhou dobu převyšoval švýcarskou ligu. Věřím, že se do toho ještě ten chlapec dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, ale asi se nedalo čekat, že by zůstal dýl

Reagovat
Hyrax

Ehh, to je celkem sok

Reagovat
smazaný uživatel

Šok? Veď už dlho bol spájaný práve s Gladbachom ako hlavným adeptom na prestup.

Reagovat
Hyrax

Spekulace jsou spekulace. Já to takhle rychle nečekal, i když je to jen dobře.

Reagovat
JozkokozleJ

Co si pamätam, tak v zime sa to tvarilo, ze transfer do Schalke je hotovou vecou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Gladbach robí fakt fantastickú prestupovú politiku, tie nákupy majú hlavu a pätu, sú mimoriadne efektívne v pomere kvalita-cena a skoro vždy sa podarí zapracovať nových hráčov do systému, veľmi rýchlo sa chytia a patria k oporám. Neuveriteľné, že len nedávno prekonali ťažké obdobie spojené s pádom do druhej ligy a za tak krátky čas sa dokázali pozviechať a skonsolidovať a momentálne patria do výkladnej skrine nemeckého futbalu. Obrovský podiel na tom má Favre, ten tam odviedol kus neskutočnej roboty. Hamburg so Stuttgartom by si mali zobrať príklad.

Stindl za tú cenu je určite skvelý nákup, len mi veľmi neide do hlavy, kde bude v tom ich systéme hrávať. Ako náhrada za Kramera mi príde príliš ofenzívny, na krídlo určite nepôjde, tam majú už teraz poriadny pretlak. Keďže na desiatku nehrajú, tak jediné miesto, kde si ho viem predstaviť je práve ten ofenzívnejší z dvojice CM, čo je v súčasnoti Xhaka. Ten by mohol hrať trochu defenzívnejšie, ako v súčasnosti Kramer a Stindl by sa posunul na jeho miesto. Myslím, že Favre to už nejak vymyslí a bude to fungovať ako vždy

Reagovat
Kucka

Reagovat
FC Porto FC

Mönchengladbach je nesmírně sympatickej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Super hráč, toho jsem k nám chtěl už před šesti lety... Myslím, že by mohl hrát vedle Xhaky, Favre tuhle variantu se dvěma CM vedle sebe už párkrát měl.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
db18

O Stindla stálo také Schalke, ovšem RdM byl toho názoru, že není kvalitnější, než hráči, které má k dispozici...

Reagovat
prevadec spojitosti

dresy

Reagovat
smazaný uživatel

Vybral si super tým

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele