Štěstí, že jsem se dostal do Sampdorie, prohlásil Cassano

10.04.2009, 19:10
Aktuality
Teprve druhou sezónu působí v Sampdorii Antonio Cassano, někdejší italský reprezentant si však již nyní pochvaluje, že mu angažmá u Blucerchiati takřka zachránilo kariéru. 26letý útočník přišel do janovského klubu před loňskou sezónou po neúspěšném působení v Realu Madrid...

”Od okamžiku, kdy jsem přijel do Janova, jsem na tom lépe a to hlavně po psychické stránce. Jsem silnější, výbušnější a rychlejší. Bylo velkým štěstím, že jsem se sem dostal,” nechal se slyšet muž přezdívaný Fantantonio.

Loni byl Cassano hlavní postavou Dorie, kterou dotáhl k šestému místu v Serii A a tudíž do Poháru UEFA. Letos jsou janovští až dvanáctí, Cassano ve dvojici s Giampaolem Pazzinim ale obstarali již téměř dvě třetiny ligových branek týmu.

”Myslím, že ve své kariéře ještě vyhraju několik titulů, ale nejdůležitější věcí nejsou trofeje, ale být šťastný. Když skóruji, lidé vytvoří skvlé ovace, což je samo o sobě vítězství,” prohlásil rodák z Bari.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Líbí se mě víc Pazzini,věřím že Cassano zůstane v Sampdorii.

Reagovat
Alberto Aquilani

Mozno je Pazziny golovejsi , ale keby nemal vedla seba Cassana , urcite by tolko golov nedal . Cassano je ovela technickejsi hrac , dava dobre prihravky , vie aj zakoncit . Pazziny je len skor cisto golovy hrac , ktory tazi s dobrej prace Cassana a Palomba .

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Cass-Pazza - sympatický útok...

Reagovat
smazaný uživatel

To si piš

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme také rádi, že jsi u nás Antonio, ve spojení s Giampaolem jste nesmrtelní v Janově. Nezastavitelný útok se dovalí do Lecce, kde všem ukáže, kdo je nejlepší dvojka utočníků v Seria A !

FORZA DORIA

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano spolu s Pazzim táhnou Sampdorii k pohárum, doufám že dokráčí co nejvýše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalista to je výborný spolu s Pazzinim tvoří jednu z nejobávanějších dvojic v celé Serii-A

Jinak na té fotce vypadá spíše jako nějaký rugbyový hráč než fotbalista

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele