Stekelenburg na odchodu z Fulhamu? Agent hledá řešení

10.06.2014, 17:02
Aktuality
Fulham v uplynulé sezoně spadl z anglické Premier League a přes léto se řádně obmění jeho kádr. Jeho součástí by už dlouho nemusel být nizozemský brankář Maarten Stekelenburg, který v závěrečných měsících ligového ročníku přišel o místo jedničky mezi tyčemi...

"Je mi 31 let, jsem zdravý a chci znovu chytat. Pětadvacátého se budu znovu hlásit ve Fulhamu, jelikož s ním mám ještě na tři roky smlouvu, pak uvidíme. Můj agent pracuje na tom, aby našel řešení, které uspokojí všechny strany. Už se nemohu dočkat, až budu znovu tím Maartenem Stekelenburgem z roku 2010, jenom s tím rozdílem, že ten nový bude mít více zkušeností," prohlásil pro list De Telegraaf.

Londýnský klub někdejšího brankáře Ajaxu koupil před rokem z AS Řím a Stekelenburg odchytal jenom devatenáct ligových utkání, naposledy se přitom mezi tyčemi objevil v polovině března. Vedle místa jedničky v klubu přišel i o svou pozici v reprezentaci a zatímco před čtyřmi lety chytal finále mistrovství světa, letos bude turnaj sledovat pouze v televizi.

"Podle mého názoru musíte vždy v první řadě vinit sebe. Pokud bych chytal tak jako v roce 2010, neměl by trenér důvod mě přehlížet. Přišel jsem do Fulhamu, abych mu pomohl k záchraně v Premier League a sám se popral o nominaci na mistrovství světa. V obou případech jsem selhal," nehledá výmluvy gólman, před nímž dostali přednost Jasper Cillessen, Michel Vorm a Tim Krul.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (411)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele