Steauu má pozvednout Lacatus

29.10.2007, 12:38
Aktuality
Massimo Pedrazzini se na lavičce Steauy Bukurešť příliš dlouho neohřál. Italský kouč v rumunském klubu před měsícem nahradil Gheorghe Hagiho, nyní je bez práce on sám. Steaua je v tabulce domácí soutěže až na sedmém místě a její majitel Gigi Becali se rozhodl vsadit na jednu z velkých postav bukurešťského klubu - Mariuse Lacatuse...

"Trénovat Steauu bylo vždy mým snem. Tento klub pro mě znamená vše. Jsem velice šťastný, že jsem tuto příležitost dostal a snad se mi podaří dostat klub tam, kam patří - na vrchol tabulky," řekl Lacatus po svém nástupu do funkce.

43letý trenér strávil ve Steaue většinu své hráčské kariéry a mezi fanoušky je velice populární. S rumunsým klubem získal deset mistrovských titulů, sedmkrát triumfoval v domácím poháru a třikrát v superpoháru. Na svém kontě má rovněž jeden triumf z PMEZ a jeden Evropský superpohár.

Svou trenérskou kariéru začal Lacatus v roce 2000 jako asistent v Nacionalu bukurešť, následně vedl panamskou reprezentaci, Brasov, Otelul Galati, Ceahlaul Piatra Neamt a UTA Arad.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
HOST*

doufám že se mu to podaří a Steaua koneně začne něco hrát!

Reagovat
HOST*kukuk

to by mohlo ale az po slavce ;o)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele