Start Václava Kadlece na Euru jednadvacítek ohrožuje zranění

01.06.2011, 22:07
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (88)

Přidat komentář
RickNash

Start Václava Kadlece na Euru jednadvacítek ohrožuje "zranění"

Reagovat
Kenneth

Kadleci, né že tě uvidím lítat s dresem Ronalda po Praze! Další trest si nemůžem dovolit.

Reagovat
twerp

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta za něcj chce čtvrt miliardy :) víte to? .. a Vitesse nabízí šest mega

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj by byl?

Reagovat
twerp

Paska potvrdil 6 mega euro od Vitesse. A tak půl roku zpět byl článek o tom, že Sparta chce za Kadlece 10 mega euro.

Reagovat
Kenneth

Za těch 6 bych ho snad mázl.

Reagovat
Lemond Laws

144 milionů je opravdu hodně..

Reagovat
RickNash

Jsem fakt zvědav na jeho cenu a kvality za tři roky. Já u něj nějaký velký progres nevidím...

Reagovat
twerp

Já docela jo. Rok a půl zpátky nebyl schopný odehrát celý zápas. Teď ho zvládne. Chodí víc do soubojů a má větší stabilitu i to fotbalovém myšlení je pořád lepší. Dost ho zbrzdilo to zařazení na křídlo, ale předtím hrál dobře.

Reagovat
RickNash

Určitě šel nahoru s fyzičkou Jinak bych ale ani moc neřekl...

To že ho debil Chovanec dává na křídlo ho zabíjí jako prase, no...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
twerp

Pokud ho bude Hašek stavět do útoku a bude se na něho hrát, tak bych ho nechal ve Spartě ještě rok dva. Pokud by nebyl zraněný, nebo by nevyhořel, tak za míň by neodešel. Ale pokud bude hrát Hašek nakopávanou na Kweukeho, tak bych ho střelil. Pokud nebude hrát na ME21, tak to s jeho cenou taky udělá docela dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně bych ho nejradši viděl pryč ze sparty... nemam ho rád a hlavně nehraje, takže proč ho držet...

Reagovat
RickNash

Jo, Sparta za něj těžko dostane o moc víc... (resp. pokud se mu povede U21, tak jo)

Za 18(?)letýho nadějnýho hráče dostane víc než za 23letýho nejlepšího střelce ligy.

Reagovat
TheMally11

Beneš na Euro !!!

Reagovat
Lemond Laws

Sparta mě překvapila... Odmítnou 6 mega éček je slušný no

Reagovat
smazaný uživatel

kdoví jakou podobou to bylo

Reagovat
RickNash

Ono je to stále koupě zajíce v pytli a Vitesse si to moc dobře uvědomuje...

Reagovat
RickNash

pardón, reakce na Raula07

Reagovat
twerp

Asi jako když ho Sparta koupila od vás no.

Reagovat
RickNash

Tak tak... Ale i tehdy, i nyní je cena tak vysoká jenom proto, že je dobrý na to jak je mladý a i po českých trávnících zatím běhá mnoho lepších fotbalistů...

Je to všechno na něm a před ním

Reagovat
twerp

Tak lepších jich moc není. Srovnatelných ano, ale lepších útočníků bys napočítal na prstech obou ruk. A u Kadlece se moc nebojím, že by se zahrabal. Pokud nepříjde vážné zranění, tak se prosadí.

Reagovat
RickNash

Počítáme-li pouze útočníky, tak asi máš pravdu. Ale ještě si dovolím moji formulaci poupravit: i v české lize je mnoho útočníků, které bys coby trenér raději nasadil do rozhodujícího zápasu.

Reagovat
salami

taky mám ten názor, připomíná mi tim Švece, taky z něj byli všichni paf, protože naskočil do ligy v 16, ale nikdy nijak extra nevynikal, tak se třeba kluci sejdou ve středu Eredvisie

Reagovat
RickNash

Jo, podobný hráč, podobná situace.

Ale o Kadlecovi se mluví mnohem víc - je otázka, jestli to znamená, že je větší naděj. Podle mě ne.

Reagovat
salami

tak Kadlec se profláknul tim přestupem z Bohemky, Švec byl odchovanec, takže nedostal takovou nálepku drahýho mladýho hráče, navíc má Kadlec výhodu, že v utoku je víc vidět, Švec byl spíš na černou práci, problém u těhle hráčů je, že se furt řiká, vždyt je mu furt jenom 18, pak je to najednou 22 a furt žádnej posun, třeba za tuhle sezonu se Kadlec moc neposunul, spíš díky tomu kde hraje jde dolu

Reagovat
RickNash

přesně přesně přesně. Kadlec je zatím dobrej na to, jak úžasně mladej je. Za tři roky už ale bude muset nad ligou vyčnívat aspoň o level, aby naplnil svoje předpoklady. A pochybuju, že na to má.

Reagovat
Kenneth

Hodně tě sere že je u nás co, ty prachy jste za něj taky mohli dostat.

Reagovat
RickNash

Hlavně si myslím že je to docela dost velkej šmejd a přeju mu aby se neprosadil a šel do hajzlu.

Ale 15% přestupu od vás dostanem, takže můj ideální scénář je: Sparta ho bude držet ještě dva roky (mezitím se u nás dostanou do vedení nějaký lidi, kterejm jde o klub), pak ho střelí coby supernaděj za šílený prachy do Ruska, tam se ukáže, že je dřevo, vrátí se zpět do Sparty, tam se ukáže, že je dřevo a půjde kopat druhou rakouskou

Reagovat
twerp

Seš proti němu zaujatej. Kolik mu bylo, když od vás odcházel? 15 nebo 16. A zkus si v takovém věku odolat rodičům agentovi atd. To snad ani nejde. Todle bych mu rozhodně nevyčítal.

Reagovat
RickNash

Jsem Ale jeho chování mě k tomu dovedlo...

Já tohle beru, né každej se narodí jako srdcař, ale od hráče, který to vyhlašoval na všcehny strany, od člověka, který chodil do kotle v Ďolíčku, od syna klokana bych nečekal takovou neúctu ke klubu, jenž ho vychoval, vydírání jeho vedení, líbání znaku největšího rivala, vysmívání se fanouškům přes média, neodpuštění jakkoli si do klubu, který do něj investoval velké peníze a kterému je za téměř všecgno vděčný, kopnout, a to i místy zcela nelogicky (jeho prohlášení na adresu Bohemky a Střížkova...) ... je to ksindl.

Reagovat
Lemond Laws

Nejvíc mě nasral v O2 aréně po tý penaltě...To u mě skončil definitivně

Reagovat
RickNash

Inu, u mě si tím jenom potvrdil, že už je kompletní sparťan. U mě si to posral dřív, tehdy jenom dokázal, že je děvka prodejná

Reagovat
Lemond Laws

Mě hlavně nasralo, jak vždy řikal jakej je to klokan... Kdyby to tolik nerozhlašoval, pak přestoupil do Sparty, nakecal že jim fandí odmalička, bylo by to lepší než takhle... Takhle nás pěkně podělal.

Reagovat
RickNash

Jak říkám, je to děvka prodejná, nic jinýho. Aon možná i klokan byl, ale pak ho prachy a agent přesvědčili, že jako rudoch se dostane dál...

Reagovat
twerp

Děláš jako by to byl starý chlap. Je to pořád jenom kluk. Možná hloupý kluk, ale kluk. 99% lidí by se zachovalo stejně jako on. Já nevím přesně, co se stalo a jak na něho kdo tlačil a proč se tak vyjadřoval, ale dovedu to pochopit. Todle co dělá on dělá spousta jiných hráčů a ti sou daleko starší a rozumější. Kadlec je jenom mediální superstar a proto ho nemáš rád. Kdyby todle udělal nějaký průměrný hráč a šel pak do průměrného klubu, tak si na to ani nevzpomeneš.

Reagovat
RickNash

Nechci se opakovat. Nevadí mi, že šel do Sparty. Teda vadí, ale chápu, né každej je klubista, navíc dostali jsme za něj prachy, tak co...

Ale vadí mi, že se vůbec nechoval k Bohemce ani trošku loajálně, jakmlie jeho agent ucejtil prachy. A že se po přestupu profiluje jako děsnej sparťan a kope do nás kdy může, i za cenu toho, jaký hovadiny řiká.

Reagovat
twerp

Nerozešli se s vedením ve zlém? Ono stačí aby se táta či agent rozhádali s vedením Bohemky a kluk to můžo od nich pochytit. Co já vím. Navíc mi Kadlec nepříjde kdoví jak inteligentní. Určitě to od něho není košér, ale prodejná děvka podle mě není na místě.

Reagovat
RickNash

Jasně že za to může agent. A prachy. Jasně že se malej kluk nechá zblbnout. Jasně že se malej blbej kluk nechá zblbnout o to snáž.

Mě sere to jeho vystupování během vyjednávání, kdy naše vedení vydíral tak, že mu Příba chtěl jednu vrazit (jak mi řekl ) a hlavně mi vadí jeho vystupování ve Spartě, nechutný chování vůči nám, aby se zavděčil rudejm, kašle na klub, na kterej v 15 chodil do kotle, plive na něj, dělá si z něj srandu... Jedinej důvod, kterej vidim je, aby se zavděčil, aby byl přijatej sparťanama. Proto prodejná děvka.

Může si přestoupit, ale nesmí se chovat takhle.

Reagovat
twerp

Mohl bys mi poslat nějaký článěk o tom co vyváděl či se o tom trošku rozepsat?(pokud teda máš čas). Já se koukl jenom na nějaký chat a nepřišlo mi, že by do bohemky kopal. Napsal jenom:

Ahoj Vašku, blahopřeji ti k tvé dosavadní kariéře. Myslíš si, že jsi tak dobrý díky talentu, nebo díky tvrdé práci na sobě? Popřípadě díky komu, kdo se ti v minulosti věnoval? Můžeš vzpomenout nějakého trenéra, který ti toho hodně dal a bez kterého bys tak daleko nedošel? (Karel)

Tomáš Požár. Měl mě v A dorostu Bohemky jen půl roku, ale bylo to fajn.

Kdy uznáš že základ fotbalu máš z Bohemky ? (Trnka Jiří)

Uznávám, nikdy jsem neřekl, že to tak není.

Dobrý den,myslíte si že v současné době,formě patříte do A-reprezentace a zajímal by mě Váš názor kdyby jste zůstal,hrál za Bohemians jesli by jste byl také v A-reprezentaci.Jinak přeji hodně štestí,zdraví.Mirek (Mirek)

Kdybych zůstal v Bohemce, myslím, že bych v reprezentaci nebyl.

Reagovat
RickNash

Poměrně rád nazýval Střížkov Bohemkou, po našem společném utkání řekl, že je rád, že už za nás nehraje, protože není vůbec jisté, jak to s námi bude, a že to asi ani neví Bohemáci, když mají hnedka tři Bohemky... Dále se pro mě zcela nepochopitelně identifikuje se spartou stylem "takovýhle úspěch v Evropě jsme měli naposled na přelomu milénia", kope do fans - "já myslel, že oni mají ty trumpetisty",...

Prostě obecně, na odchovance a do 15 let kotelníka klokanů se teď od nás šíleně distancuje...

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako? pro něj pořádnej fotbal začíná až ve spartě,tak co si mslíš že tam bude posílt dárkový koše a bude se za Bohemku chodit modlit?

Reagovat
RickNash

nebuď vtipnej. fakt nebuď. buďto se budem bavit, nebo si tu házej džouky. jak jsem již na několika místech v diskusi psal, a nechci se opakovat, Kadlec si na bohemku plive kdy může. to mi vadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevím, mě to nějak strašné nepříjde... když se Bohemians jmenovali, tak proč by je tak nenazýval. Tu další věc podle mě myslel tak, že je rád že za vás nehraje, protože nikdo neví co bude a je rád že se nemusí bát o svoji budoucnost. Když hraje za Spartu, tak je snad jasné že v rozhovorech bude říkat spartu jako "my" přece nebude říkat: "Sparta teď má nejlepší období za posledních deset let, ale my na tom taky nejsme špatně a hrajem docela dobře" tohle chování je úplně normální a je jedno jestli je to bývalý kotelník...

Reagovat
smazaný uživatel

ty děláš že je to všechno jen a jen o penezích prosijmtě ty " Bohemáku"jeden počmáranej tak kvalita a možnot vývoje je uplně někde jinde,neznáš ho osbobně,nevíš co si mysli co má v hlavě.Vidíš jen že ti odešel z Bohemky a to že chce dostat mna svou stranu fanoušky sparty a líb znak atd. to je snd klasika prosumtě .. Tak se jdi vybrečet mamince do klína

Reagovat
smazaný uživatel

až mě zmrdáš za chyby tak si to uvědom.. a všechno v novinách tak není pravda

Reagovat
RickNash

já jsem tady tvrdil něco o novinách?

Reagovat
RickNash

teda to je ale výblitek

1) proč je ten bohemák v uvozovkách?

2) pro někoho, třeba pro Kadlece, to vo těch penězích fakt je.

3) znám ho osobně mluvil jsem s nim hodněkrát, ale tak zkusils to

4) jestli je jeho chování klasika neposuzuji, jak sis jistě všiml. jenom píšu, že je to hnusný a zavrženíhodný chování.

5) to s tou maminkou sem nechyt

Reagovat
smazaný uživatel

jseš zaujatej blázen

Reagovat
RickNash

vole, tak aspoň napiš něco k těm bodům, co jsem tady vypsal!

(nejsem blázen a moje hodnocení - ač je zaujaté - snad není zcela demagogické)

Reagovat
smazaný uživatel

A on dělá fotbal pro radost? Nebo je to jeho zaměstnání? U tebe je třeba normální že hniješ v nějaký díře za pár šupů..Bavil jses s ním hodněkrát? tak to jste určitě řešily všechny okolnosti ohledně přestupu,smlouvy,fotbalovýho růstu atd že všechno teda víš a jseš nato takovej odborník

Reagovat
RickNash

Já neříkám, ať hraje zadarmo. Já - jak sis koneckonců jistě všiml, pokud jsi četl diskusi - ani Kadlecovi nezazlívám, že šel do Sparty. Ale vadí mi to jeho arogantní rudý antibohemácký chování od přestupu.

Od té doby co je ve Spartě jsem se s ním nebavil, znal jsem ho z kotle. Vím, že to byl poměrně fanatickej bohemák, takže o to víc teď nechápu jeho postoje dnešní. Právě proto jsem přesvědčen, že se tak chová kvůli tomu, aby zapůsobil na fans rudejch.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jestli za Bohemku bude ještě někdy hrát,řekl bychže ne.Že hrál jako malej kluk někde v Praze,dluží tomu týmu mnohem míň něž týmu co ho přived do velkýho fotbalu.Určitě je pro něj mnohem lepší mít na strně fanoušky Sparty než pár fandů Bohemky.Třeba si ho pamatuješ jako fanatika,ale docela by mě zajmalo kolik ti je roků.A od kolika jsi začal pořádně rozumět fotbalu?

Reagovat
RickNash

Za Bohemku už hrát nebude, svými řemči a stylem odchodu, kdy vydíral vedení, si dveře zavřel a já osobně - a vím, že zdaleka, zdaleka nejsem jedinej - bych nesnes, kdyby měl ještě někdy oblíknout náš dres.

Pokud se ve fotbale vyznáš, určitě víš, že výchova malých kluků patří mezi to nejtěžší, co ve fotbale je. Do takovýho kluka klub napumpuje desetitisíce, piplá se ním, klokani se Kadlecem piplaliu ž od přípravek... Kadlec má být za co vděčný, do Sparty šel kvůli tomu, že ho naučili hrát fotbal V BOHEMCE. Nechápu poslední dva dotazy, nicméně: jsem o půl oku starší než on. O fotbal se zajímám od malička, na fotbal chodím od osmi let, rozumím mu tak od dvanácti třinácti, ale záleží na tom, cos myslel oním "rozumět fotbalu".

Reagovat
smazaný uživatel

Ale peníze jste za něj vyinkasovali a troufám si říct že né malé, nebo jsi snad čekal že za vás bude hrát až do konce kariéry?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí. I bez něj jsme pořád silní.

Reagovat
Lemond Laws

Kadlec mě teda ještě nepřesvědčil...Hodně ho nafoukli novináři a Chovanec, ale pro mě je to stále podprůměrný hráč GL, bohužel. Přeju mu, aby se zlepšoval, ale zatím neukázal, že na to zrovna má. Hlavně musí hrát v útoku a ne na křídle, kde je zabitej.

Reagovat
RickNash

*na křídle podprůměrný, jinak lepší střed ligy.

Reagovat
Lemond Laws

*na křídle podprůměrný, jinak střed ligy

Reagovat
RickNash

těžký slovíčkaření

tak ono taky jak to změřit, ale řekněme: silově podprůměr, kreativitou, schopností jít s balonem, tah na bránu nadprůměr, schopnost přihrát, narazit si, pohyb po hřišti průměr.

Reagovat
Lemond Laws

Jo, s tim by se dalo souhlasit...

Reagovat
salami

kdybych měl jeho současný dovednosti k nějakýmu ligovýmu hráči přirovnat, tak řeknu Šenkeřík

Reagovat
RickNash

Hm, takovej kreativnější, rychlejší Šenky

Reagovat
salami

mně moc kreativní nepřijde, jestli je na něm něco výjimečnýho, tak že je celkem šikovnej a obratnej a má solidní výběr místa i zakončení, ale ani nijak extra rychlej mi nepřijde a nebo to jenom neumí využít

Reagovat
RickNash

možná že mluvíme o tom samém a já to jenom špatně formuloval

Je mrštnej, má tah na bránu = šikula jeden na jednoho

Reagovat
RickNash

Ale von prostě není v ničem vyjímečný, fakt má před sebou obrovskou cestu a já si nemůžu pomoct, ale i u těch mladších hráčů vidím srovnatelně kvalitní borce...

Reagovat
smazaný uživatel

je to velikej rozdíl od tý doby co hrával po 10ti munutách na konci zápasu a tedka ...

Reagovat
smazaný uživatel

chlapec by hlavně potřeboval hrát na středu,ale evidentně mu trenér tolik nevěří,prostě na to zatím nemá,ale pořád je hodně mladý,to je potřeba si uvědomit,btw se Švecem bych ho vůbec nesrovnával

Reagovat
RickNash

proč bys ho nesrovnával se Švecem? je to dost podobná situace. Trenér je hlavně blbec.

Reagovat
fantomas

Ježiš, co Vitesse blbne? Neostřílenej mlaďoch je po Bonym přesně to poslední, co potřebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi "blbne" majitel klubu a z nějakého, těžko pochopitelného, důvodů chce kupovat pouze hráče Sparty Praha.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby zase někde netrajdal s dresem "Kadeřábek" :D

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je to ze strany Sparty opět jen finta, aby ho tam nemuseli poslat a rizkovat třeba zranění, tak u mě Sparta opět klesla (i když už pomalu není kam), i když na jedné straně je to pochopitelné...

Reagovat
Puskas

No v tuto chvíli by se spíše zpeněžil, takže by byla proti sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to Vašek stihne, měl by tam šanci konečně ukázat co v něm opravdu je a zavřít tak hubu pochybovačům. Dovalil ho určitě bude stavět do útoku nebo na podhrot a né na křídlo jak ten vocas Chovanec Ve Spartě bych ho ještě minimálně rok viděl, nejlépe v útočné dvojici s Kweukem. Opravdu mu přeju, aby se ukázal, protože kdo hraje od 16 ligu za Spartu? Má na to, jen má smůlu že prostě nehraje na svý pozici. Těch 6 mega za něj je málo. Jen se podívejte kolik dal Arsenal za Sime Vrsaljka z Dinama Záhřeb. Je stejně starý jako Venca a dali za něj myslím okolo 10 milionů. Třeba oproti němu má Venca mnohem více zkušeností jak z ligy, tak z evropských pohárů a i reprezentace (že dal gól jen Lichtenštejnsku mě nezajímá - kdo z Vás dal v 18 gól za repre???). Abych to shrnul - Vencovi fandím a doufám, že Sparta počká, protože až odejde tak za něj dostaneme pořádnej balík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
clinger

no uvidíme.novináři z něho udělali něco nadpozemského

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, utvořil se na něj velký tlak. Ale to je tím, že česká veleúspěšná generace okolo Nedvěda a Poboráka skončila, zbyl z ní už jen Rosa a národ podvědomě hledá další hvězdy, které by nás vytáhly zase nahoru. Ale za to Venca nemůže, on ty články do novin nepsal. Jen prostě v mládeži exceloval. A kdyby nebyl dobrý, tak by se takto neprosadil ve Spartě. Žádný výbuch nebo náznak, že by na to neměl jsem u něj nikdy nezaznamenal. A že jsou jeho výkony zatím nevyrovnané je v tak mladém věku běžné.

Reagovat
vladis271

Sranda diskusia, na Slovensku máme tiež niečo také. Jurko Halenár, v 15tich nadával v kotli na Slovan a teraz je srdcom Slovanista.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn.

Reagovat
clinger

hned by ta 21 byla sympatičtější kdyby tam Kadlec chyběl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
FC Porto FC

Ono ho chce Vitesse? tenhle kluk má na Ajax nebo Twente!

Reagovat
Aldeano

V klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Dovalil škrtnul Čmovse. Pokud se Kadlec neuzdraví nejspíš povolá někoho dalšího.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele