Staronovým manažerem Aston Villy je Graham Taylor

06.02.2002, 15:32
Aktuality
Graham Taylor se podruhé v kariéře stal manažerem Aston Villy. Nejprve odmítal, že by mohl Gregoryho na pozici manažera nahradit, nyní se ale nechal přesvědčit a podepsal dvou-a-půl-letou smlouvu. Tým povede už do víkendového zápasu proti Chelsea.
Taylor, který vedl i anglickou reprezentaci, byl už v "trenérském" důchodu. Rozhodl se ale vrátit do klubu, kde už působil v letech 1987-1990. "Kdybych šanci nepřijal, určitě bych si to v budoucnosti vyčítal. Už sem nečekal, že ještě budu moci vést tým z Premier League. V médiích se spekulovalo, že bych klub vedl do konce sezóny. Protože jsem byl ale členem vedení klubu, nepřicházelo to v úvahu. V pátek přisla nabídka na dlouhodobý kontrakt, v neděli jsem ji přijal." Jako cíl pro tuto sezónu si stanovil dostat se do evropských pohárů.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele