Stam se vrací do Anglie, stal se novým manažerem Readingu

13.06.2016, 20:47
Aktuality
Jaap Stam v minulosti patřil mezi opory Manchesteru United a do Anglie se nyní vrací. Bývalý nizozemský obránce se po ukončení aktivní kariéry vydal na trenérskou dráhu a dnes byl jmenován novým manažerem druholigového Readingu...

"Reading je podobně jako já velmi ambiciózní a chce postoupit zpět do Premier League. Snad bude naše spolupráce plodná a dostaneme se tam," věří Stam.

Readingu uplynulý rok vůbec nevyšel a sezonu zakončil až na sedmnáctém místě tabulky League Championship. Špatné výsledky vyústily v propuštění manažera Briana McDermotta, který u týmu vydržel pouze půl roku.

43letý Stam má na svém kontě 67 startů za nizozemskou reprezentaci a vedle Manchesteru United hrával rovněž za PSV Eindhoven, Lazio, AC Milán a Ajax, v jehož dresu v říjnu 2007 pověsil kopačky na hřebík. V amsterdamském celku sbíral i trenérské zkušenosti, podobně jako ve Zwolle.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

reading do PL, nejde jim nepřát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

moh by Readingu předat něco ze své hry

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele