Stále mám v Laziu co dokazovat, reaguje Milinković-Savić na spekulace

18.04.2021, 11:55
Aktuality
Sergej Milinković-Savić je připraven pokračovat ve své kariéře v dresu římského Lazia. Srbský záložník v hlavním městě Itálie kroutí svou šestou sezonu a smlouva mu běží do června 2024. Zájem o něho pak má několik zahraničních klubů, fotbalista ovšem na přestup nespěchá, ví, že stávajícímu zaměstnavateli stále něco dluží...

Milinković-Savić byl spojován například s PSG, jeho výkony má sledovat také Real Madrid a několik anglických celků.

"Zatím jsem udělal jenom to, co ode mě všichni očekávali, stále ovšem mám hodně co dokazovat," uvědomuje si srbský reprezentant.

26letý středopolař do Lazia přišel začátkem srpna 2015 z Genku a hodně rychle se zapracoval do prvního týmu a také základní sestavy. V Serii A zatím nastoupil ke 188 zápasům, v nichž dal 35 branek.

"Od příletu do Říma si pamatuji všechno. Byl jsem tehdy v šoku, nečekal jsem, že mě bude vítat tolik fanoušků. Přicházel jsem z Belgie a tam není fotbal tak populární jako v Itálii. Serie A je navíc náročnější než liga, na kterou jsem byl zvyklý, musel jsem se co nejrychleji adaptovat," vzpomíná.

"Okamžitě jsem odletěl do Číny na Superpohár a nové angažmá začal zápasem, ve kterém byla ve hře trofej. Už tehdy jsem si doopravdy uvědomil, kam jsem přestoupil a co se ode mě očekává," dodal při vzpomínce na 8. srpen 2015, kdy Lazio podlehlo Juventusu.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (18)

Přidat komentář
Jandak

Do Manchesteru s ním ... Oblíbený hráč, ale obávám se, že pokud půjde do Anglie tak do city

Reagovat
Freedo

A je vůbec tak dobrej? Před 2-3 roky se psalo, že měl mít hodnotu až 80 mega. Ale nikdy jsem ho moc neviděl v akci. Docela by mě zajímalo, jak je na tom výkonostně aktuálně.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Je to skvelý středový hráč ale !! Pouze do určitého stylu hry a navíc působí někdy docela laxsně a pohodově ale je v důležitou chvíli kde má být. Speciální hráč a snad ještě v Laziu zůstane. tam mu to svědčí

Reagovat
smazaný uživatel

Dres Realu by mu slušel.

Reagovat
smazaný uživatel

V Realu není místo

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči do středu pole:

Casemiro, Kroos, Modrič, Valverde, Isco.

Modrič má svůj věk a přestože hraje v současné době velmi dobře, tak mu opravdu dávám poslední rok v Realu, Isco je hráč, co téměř nehraje a bude se zvažovat jeho prodej/hostování, takže já tam prostor vidím. A navíc velkoklub jako je Real Madrid může nebo dokonce musí mít víc variant a nabitou lavičku kvalitními hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice pravda, ale když pod Zidanem odehraje drtivou většinou zápasů Casemiro, Kroos a Modrič tak si nemyslím, že by to od něho bylo rozumné chodit do Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zizou by ho tam postupně zabudoval, ale třeba se tam vůbec nechystá.. co my víme. Každopádně já bych si ho tam představit dokázal.

Reagovat
Morgue

Co to tam zase dneska hrajeme? To je jedna nepřesnost vedle druhé...

Reagovat
r.mrazik

mi prijde,ze tenhle typek ten prestup uz trochu promeskal...

Reagovat
Pipo123

Má 26 tvl,

Reagovat
r.mrazik

tak ja nerikam,ze to je dedek

jen rikam,ze uz davno mohl byt ve vetsim klubu a hrat pravidelne LM a ne se stale mrcasit v lehce nadprumernem italskem klubu

tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Letos si s Laziem zahrál LM a ten tým vloni šlapal skvěle (asi proto ještě zůstal), ukázal se a věřím, že v létě půjde do většího klubu.

Reagovat
r.mrazik

To už se říkalo před třemi lety.

Kvalitu na to má, proto říkám, že už dávno měl hrát někde výš

Reagovat
Nuno čomes

Už měl být jinde.

Reagovat
Morgue

Nemůžu si pomoct, ale poslednich 15 min. Jsem si připadal, že sleduju slavku proti arsenalu v prvnich 20min.. Jen ty góly naštěstí nepadly... To byla tragédie neskutečná... Naštěstí jsou doma 3 body, ale na úkor meho duševního zdraví.

Reagovat
Zark

raději De Paula

Reagovat
smazaný uživatel

Adelaide united abyste chcipnuly aj s trenerem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele