Stále je před námi spousta práce, uvědomuje si Insigne

04.02.2020, 12:00
Aktuality
Neapol se v letošní sezoně trápí a její fanoušci mají nyní alespoň nějaké důvody k radosti. Italský klub se pod vedením nového kouče Gennara Gattusa probudil a zlepšenou formu potvrdil i včera, když triumfoval na půdě Sampdorie, celé utkání strávil na trávníku Lorenzo Insigne...

Neapol rychle vedla o dvě branky a o náskok přišla, přesto si body vzít nenechala. V 83. minutě dal vítězný gól Diego Demme, v závěru dlouhého nastavení pak triumf hostí pečetil další střídající hráč Dries Mertens.

"Dali jsme smysl a konzistenci práci, kterou jsme odvedli v průběhu celého týdne. Tohle je vítězství pro celý tým, jelikož ti dva, kteří naskočili z lavičky, udělali obrovský rozdíl, právě tohle je ten opravdový týmový duch. Uzdravují se zranění hráči a ti nám mohou pomoci ještě více. Do každého zápasu musíme jít odvážně a hrát na výhru," řekl Insigne.

Neapol letos poztrácela spoustu bodů a v tabulce Serie A je na devátém místě s devítibodovým mankem na pozice znamenající Ligu mistrů. V osmifinále Ligy mistrů na ní čeká Barcelona a ve hře zůstává i v domácím poháru, nedávno vyřadila Lazio a v semifinále bude měřit síly s Interem Milán.

"Je pravda, že jsme vyhráli tři zápasy v řadě, ale stále je před námi spousta práce a musíme zůstat soustředění. Podle mě může být sezona stále úspěšná, jen musíme napravit všechny škody, které jsme v jejím průběhu utrpěli," ví italský reprezentant.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
eder

Tak Barcu by mohli vyřadit, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso jim zvedne mandle!

Reagovat
Stiksxx

Jak se vám líbí Lozano? To je bídák co?

Reagovat
Seydou Doumbia

Zrovna jsem se chtěl zeptat jak se mu daří.

Reagovat
FuckT

Zatial nechcem hodnotit. Svojim golom rozhodol 1 zapas a prisiel k nam v obdobi, v ktorom by nas snad rozbil aj Ruzomberok...

Reagovat
JackDaniels.

Rk

Reagovat
smazaný uživatel

Sejmout Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

A čo by si chcel bez práce tie milióny ?

Reagovat
FuckT

Nikto nie je vacsim bojovnikom proti platovej nespravodlivosti ako ja, ale kde to prosim ta povedal?

Reagovat
DieryVonry

Vyhráli, ale na to jak technickej mají kádr je jejich mezihra pořáď dost mizerná. Cena kádru spadla asi nejvíc za půl rok co jsem, kdy u takovýho týmu viděl. Jestli se jen Allanovi nechce jet v létě na Copu, tak je to od něj dost sobecký Ale Gattusovi celkem věřím, že ten Vesův probudí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele