Stále chceme skončit v první čtyřce, ujišťuje Mertesacker

25.10.2011, 17:56
Aktuality
Londýnskému Arsenalu vstup do letošní sezóny hrubě nevyšel. Obránce Per Mertesacker ale všechny fanoušky ujistil, že cíle klubu se rozhodně nemění. Gunners i nadále hodlají za každou cenu skončit na příčkách zaručující účast v Lize mistrů.

V posledních týdnech Arsenal jasně ukázal, že se po mizerném začátku začíná přeci jen výrazně zvedat. Především díky nedávným výhrám nad Sunderlandem a Stoke se tak vyšvihl až na aktuální sedmé místo.

Wengerovi svěřenci ale rozhodně nějakému uspokojení nepodléhají a v tabulce se chtějí co nejrychleji probít mezi nejlepší týmy Premier League.

"Pohled na tabulku pro nás teď bude opravdu důležitý. Cílem každého v klubu je totiž obsadit jednu z prvních čtyř pozic," prozradil Mertesacker. "Také v Lize mistrů chceme jít pochopitelně dál. A já jsem přesvědčený, že všechny naše cíle můžeme splnit," pokračoval německý zadák.

Ani samotný Mertesacker to v minulých týdnech neměl jednoduché. Po svém letním příchodu z Werderu Brémy totiž podával nepříliš přesvědčivé výkony a byl častokrát kritizován.

"Společně s dalšími letními posilami jsme neměli příliš času se sehrát, i přesto jsme ovšem museli pracovat jako tým a všechny zápasy zvládat. Byla to obtížná situace, teď už si ale vedeme dobře," dodal Mertesacker.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (444)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele