Štajner musí držet dietu

28.06.2002, 20:54
Aktuality
Jiří Štajner se podle časopisu Kicker nezachoval dvakrát profesionálně, když do nového prostředí dorazil pěkně baculatý. Pět kilogramů nadváhy, to je nepříjemný závěr prvního tréninku v německém klubu Hannover 96. Český fotbalista má kolem 82 kilogramů při 185 centimetrech výšky a to se zdá trenéru Ralfu Rangnickovi hodně. "Zároveň si však musí udržet kreativitu a radost z fotbalu. Jsem si jist, že ho během tří, čtyř týdnů uvedeme do plného lesku," řekl trenér a nasadil Štajnerovi dietu.

Autor: Martin Stíbal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele