Stadion pro ME ve Varšavě má podle policie problémy s bezpečností

08.02.2012, 19:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

All Public Health Officers are bastards?

Reagovat
smazaný uživatel

ono je to trochu jinak, zprávy, že superpohár bude odložen už kolují relativně dlouho a je to kvůli tomu, že chtělo přiject kolem 9.000 fanoušků Wisly a to mocipáni z PZPN nechtěli dopustit. Takže si vymysleli tuhle báchorku (přitom stadion už je zkolaudovaný atd.) Jebač PZPN.

Reagovat
smazaný uživatel

Za všechny tvoje informace a zajímavosti

Reagovat
smazaný uživatel

"V Polsku se 11.2.2012 se má konat uktání Super Poháru mezi kluby Wisła Kraków - Legia Varšava. Utkání se bude hrát ve Varšavě. Polská policie však vyšiluje kvůli velkému množství fanoušků Wisly, kteří by měli dorazit a snaží se omezit pro krakowské fanoušky počty vstupenek kvůli bezpečnosti. Fanoušci Wisly vydali ultimativní prohlášení, ve kterém sdělují, že buď do Varšavy přijede všech 9000 fanoušků Wisly, a nebo nikdo.".

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ten stadion má kapacitu skoro 60 000, tak snad je jasné že se tam 9 000 fanoušků Wisly vejde. Doopravdy pochybuju že by s tím policie měla s tím počtem až takové problémy že by nechala zápas zrušit. Spíš bych to fakt viděl na to že tam chybíjou nějaké ploty, brány, nebo vchody a nikdo si nechtěl vzat na svědomí kdyby se něco posralo, tak to radši zrušili. Nejspíš vyhrál strach z toho co se může stát když je fanouškům všecko jedno a není na ně spoleh. Plus image před EUREM a pochopitelně dozvuk Egypta.

Reagovat
smazaný uživatel

však ano, oni by se tam vešli, o tom žádná. Btw, to, že se to zruší, o tom už se mluvilo předtím než se to stalo v Egyptě, ten na to nemá vliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám trochu problém uvěřit, že se u takového projektu "zapomnělo" na bezpečnost.

Reagovat
Jakubisko

copak, po schodech nemůžou chodit těžkooděnci ve dvoustupu?

Reagovat
smazaný uživatel

to je ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Proste sa im to nechce organizovat debili jedny tak som sa tesil na ten zapas ..

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že tohle je nesmysl. Kvůli bezpečnosti to rozhodně neni. Spíše naopak, ten satdion je bezpečný a vláda se spíš bojí, že by se nic nestalo, než že by se něco stalo a ona by neměla proti čemu bojovat a jak ukázat ty špatné chuligány

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už je definitivně paranoia.

Reagovat
JozkokozleJ

Kruh sa uzavrel

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby jsi víc sledoval polskou scénu a problémy fanoušků s tamní vládou, tak bys pak nenapsal toto.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak. Minule svaz naschvál vybral Bydhošť jako místo konání, přitom byl svaz upozorněn jak ze strany nejvýznamějších představitelů města Bydhošť, klubu Bydhošť i policie na to, že stadion naprosto neodpovídá bezpečnostním standartům pro konání takové akce. Přesto svaz povolil konání zápasu, aby pak zasáhl proti jednomu vylomenému plotku.

Teď naopak svaz vybral nejbezpečnější stadion v Polsku!! Přesto zápas zruší s tím, že se bojí o bezpečnost, a to se jako minule nebáli, když byli 1000x upozorněni na to, jak stadion v Bydhošti vypadá? Najděte si fotky a porovnejte oba stadiony, který z nich je bezpečnější.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak. Ale tady je pak i problém s těma fanatikama Wisly, jak už psal Prospero, ten stadion je tak velký, že by se tam vešlo i těch 9.000 příznivců Wisly ale oni dělají "zagorku". Tak se řeklo, že buď každej anebo nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

A.C.A.B.

Donadl Tusk a jeho ubožácká vláda jsou pokrytci. Oni za to mohou, že se nehraje finále superpoháru. Policie je trpaná chce aby bylo co nejméně fanoušků a aby neměli práci a mohli buzerovat a mlátit !!

1.3.1.2. Donalde an kažkou sv*ni se vaří voda!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Fanusikovia wisly aj napriek tomu prijdu v sobotu do warsawy protestovat proti rozhodnuti odhaduje sa na 20 tisic ludi

Reagovat
DelPiero137

Z tohoto ME bude este problem, ale hlavne ze UEFA si splni ciel a bude sa v kazdej krajine organizovat sampionat. Treba zvysit popularitu sportu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele