Srbské kopané by měl šéfovat Dejan Stanković

28.11.2013, 19:30
Aktuality
Sotva se v říjnu coby čerstvý srbský rekordman v počtu startů za národní tým rozhodl pověsit kopačky na hřebík, je Dejan Stanković spojován s nejvyšším postem ve vedení srbské kopané. Momentálně se živě spekuluje o tom, že by měl začátkem prosince usednout do prezidentského křesla Srbského fotbalového svazu (FSS)...

Prezidentem FSS je momentálně stále Tomislav Karadžić, ten se však údajně chystá co nevidět odstoupit a jmenovat ikonu milánského Interu svým nástupcem.

Tato výměna stráží by měla oficiálně proběhnout 9. prosince, kdy se všichni významní srbští funkcionáři sejdou ve Staré Pazově. Nejžhavějším Stankovicóvým konkurentem se zdá být Ljubiša Tumbaković.

Informace o chystaném Stankovićově nástupu do významné funkce se objevily prakticky na všech předních srbských serverech; a to jen chvíli poté, co slovinská média přinesla zprávu o tom, že se 35letý rodák z Bělehradu chystá spolu s bratrem Miretem Ačimovićem odkoupit Olimpiju Lublaň.

Předmětem navazujících spekulací jsou pak také budoucí Stankovićovi spolupracovníci, jimiž by se prý mohli stát další srbští internacionálové. Mezi nimi nechybí ani bývalý střelec Mateja Kežman; dále se hovoří o Ivicovi Dragutinovićovi, Mladenu Krstajićovi nebo Zoranu Mirkovićovi. Všichni čtyři se už dříve alespoň podíleli na vedení vybraných klubů.

Jiný bývalý reprezentant Siniša Mihajlović naopak před pár dny od národního týmu odešel a vydal se trénovat Sampdorii. Prvním důležitým krokem nové hlavy srbské kopané by tak bylo právě jmenování nástupce někdejšího obránce, s nímž se Stanković dva roky potkával v milánském Interu.

Autor: Tomáš Daníček / b92.net

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

Nemohli si vybrat nikoho lepšího Legenda Srbské kopané

Reagovat
smazaný uživatel

Ač to možná, Filipe, nevíš, tak legenda a srbské se píše s malými počátečními písmeny.

Reagovat
Filip12

Reagovat
Le Gunner

Vy do něho musíte kopat za každou cenu že?...

Reagovat
Biozdenda

jo no, spousta lidí si potřebuje spravit svoje ego na někom, u koho jim to projde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Biozdenda

a co ty? Ty si nekopneš rád do psa, který tě nekousne? Hehe Asi jo co?

Reagovat
didosh

...to tady píšu furt že někteří pisálci jsou opravdu dementi a snad jen čekají až pes Filipes něco napíše...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
stas87

len aby dejan nezmizol podobne ako hasek v cesku,srbsko je zumpa,korupcia,nenavist a zbytocne spory a dejan mi nepride ako typ cloveka co by si nenechaval nasepkavat od druheho,to krstajic je viac razny a podla mna aj vhodnejsi kandidat..

Reagovat
lnterista

borec nejvetsi...kdyz tam ted vidim toho Guarina

Reagovat
smazaný uživatel

Dechan je dobrá volba.

Reagovat
Stankovic

ja

Reagovat
smazaný uživatel

Kopaná je hrozný slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď pohne srbsky futbal dopredu

Reagovat
danko10

To nie je v silách jedného človeka.

Reagovat
FC Porto FC

Ivica Dragutinović

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele