Srbové trenéra měnit nebudou, Stojković dostal nový kontrakt

24.05., 16:16
Aktuality
Dragan Stojković (© AFP)

Klid na další práci má od tohoto týdne Dragan Stojković. 59letý kouč se v březnu 2021 stal trenérem srbské reprezentace a může se koncentrovat výhradně na nadcházející evropský šampionát, svaz mu totiž prodloužil končící smlouvu o další dva roky.

Srbové pod vedením Stojkoviće obsadili druhé místo ve své kvalifikační skupině, když nestačili pouze na Maďarsko, za zády naopak udrželi Černou Horu, Litvu a Bulharsko. Na blížícím se turnaji v Německu budou měřit síly s Anglií, Slovinskem a Dánskem.

"Prodloužení naší spolupráce s trenérem Stojkovićem je v souladu s našimi ambicemi do budoucnosti," nepochybuje srbská asociace.

Stojković se na mezinárodní scéně dříve pohyboval jako hráč a za národní tým Jugoslávie odehrál 84 utkání. Na klubové úrovni oblékal dresy Crvene Zvezdy, Marseille a Hellasu Verona, v roce 1994 se pak stal jedním z prvních předních evropských hráčů, kteří vyrazili na štaci do Japonska (Nagoya Grampus).

Autor: Tomáš Pavlík / barrons.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele