Srbové propustili trenéra reprezentace Krstajiće

13.06.2019, 19:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
stas87

A k comu je dobre, ze Srbsko toci stale trenerov dokola a vysledkom je, ze zo siestich kvalifikacii postupili len na dva turnaje a prekvapivo su obe ucasti na Mundiale. Krstajic nie je bohvieaky trener, ale preco by prave on nemohol dostat sancu to dohrat do konca? A nahradit ho ma cerstvo odvolany trener, ktory len tazko bude hrat lepsi futbal a sbierat bodov. Snad len Chorvatsko v poslednom case podrzalo trenera a teraz mozu postupit na dalsi turnaj. Niekedy is vravim, ze srbi si ani tolko talentu nezasluzi, kedze s nim evidentne nevedia pracovat a hadzu si sami polena pod kolena. Je ale fakt, ze neviem ci mal s hracmi Krstajic nejake spory.

Reagovat
Thundeus

Tak tam není ani nikdo schopný, kdo by ten tým převzal. Ten Tumbakovič je asi nejlepší volba.

Reagovat
Seydou Doumbia

To je ta balkánská nebo turecká mantalita...vyhraješ nad silnějším si za boha a za tři dny prohraješ se slabším a hned chtěji pověsit tvou hlavu...

Reagovat
Stannis Baratheon

Srbsko je přesný opak nás, na EURO se ne a ne dostat, ale na MS se dostali asi až na výjimku v Brazílii v tomto století snad pokaždé. Podobně jak my to má snad i Irsko.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
adoxx

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
insane

Když budeme počítat dobu naší samostatnosti (tj. od roku 1993), Irsko se dostalo na MS v roce 1994 a 2002, na Euru zase byli v roce 2012 a 2016, takže tu bilanci mají na rozdíl od nás dost vyrovnanou

Reagovat
Stannis Baratheon

Dobře, máš pravdu. Já fotbal začal sledovat ve velkém, že jsem opravdu znal soupisky všech týmů a tak dále až na EURO 2004, takže jsem přesně nevěděl jak na tom Irsko bylo před tím, jen vím že jsem je na MS nezažil. (zažil, ale nesledoval jsem fotbal tolik)

Reagovat
insane

V poho, já si nebyl taky uplně jistej, musel jsem se ujistit na wiki

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Salfovic

Chtěl hrát s Kosovem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jokanovic

Reagovat
Kucka

Muslin in

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele