Sporting: Van der Sar dělal rozdíl

20.09.2007, 09:28
Aktuality
Zklamání zavládlo po prvním zápase základních skupin Ligy mistrů v Lisabonu. Domácí Sporting prohrál s Manchesterem United především proto, že zelenobílí střelci nebyli schopni překonat vynikajícího Edwina Van der Sara v brance United.

"Van der Saar měl dva fantastické zákroky. Nebýt nich, užívali bychom si úplně jiného výsledku," smutnil útočník Sportingu Liedson. Domácí odehráli vyrovnanou partii, prohráli však 0:1. Vítěznou branku zaznamenal Cristiano Ronaldo, který se Sportingu fotbalově vyrostl.

"Věděli jsme, že nás čeká ohromně těžké utkání proti silnému soupeři, ale každý z nás zasluhuje poklonu, protože jsme na hřišti nechali všechno," pokračoval Liedson. "Není dobré doma ztrácet body, ale naštěstí nás čeká ještě pět her a v nich zabereme."

Ani pro trenéra Sportingu Paula Benta nebylo lehké strávit těsnou porážku. "0:1 rozhodně není spravedlivý výsledek. Zasloužili jsme si minimálně remízu," prohlásil. "Manchester dal branku z první velké šance. Ale to je fotbal, rozhoduje tu efektivita, tím spíš v Lize mistrů," dodal."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*

haha edwin je borec jak vycapal tu hlavicku a predtim tu strelu do sibenice..:)..uz sem se dycky lez ze je tam gol,ale nee...EDWIN v brane kouzlil !neco jako vaniak proti ajaxu

Reagovat
smazaný uživatel

na Martina "Magica" Vaniaka nemá. Edwin se neumí "zhmotnit v časoprostoru"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*larva 2

larva: jo mas 100000% pravdu Vaniak hraje za Slavii a WDS za Manchester united takze uroc je Vaniak lepsi = vetsiho kokota nez ses ty sem nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě si určitě neviděl no, maximálně jsi se již kouknul na to co máš mezi nohama, páč to máš i v palici. Účelem mého příspěvku nebylo říci že Martin "Magic" je lepší ale jen jsem zavzpomínal na zápas třetího předkola LM s Ajaxem a na výplod oblíbeného komentátora Jardy Bosáka, tak si ty svoje řeči nech pro někoho jinýho

Reagovat
HOST*M11

kasli na takove magora

Reagovat
smazaný uživatel

takový jelita mě akorát vždycky nas...

Reagovat
HOST*mikto

nehadajte sa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! je mi z vas zle

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele