Sporting si uvázal velké opory v Coatesovi a Gelsonu Martinsovi

03.02.2017, 10:33
Aktuality
Dva ze svých nejdůležitějších článků si včera večer pojistil lisabonský Sporting. Ten jednak prodloužil smlouvu s křídelníkem Gersonem Martinsem, jednak konečně využil opci ve smlouvě o hostování stopera Sebastiána Coatese, který tak už nadále nepatří Sunderlandu...

Společně s Basem Dostem byli tito dva jmenovaní doposud patrně nejlepšími hráči Lvů v tomto ročníku, takže se jedná o vskutku pozitivní zprávy.

Jednadvacetiletý odchovanec SCP Gelson Martins se už letos podílel na 13 ligových brankách svého týmu a nyní je na Alvalade vázán do léta 2022. Jeho smlouva čítá výkupní klauzuli ve výši 60 milionů eur.

Také Sebastián Coates se Sportingem podepsal smlouvu na pět a půl let, akorát s o něco nižší klauzulí (45 milionů). Sunderland za uruguayského obránce, který teprve minule vynechal první ligové kolo sezony, dostane pět milionů eur na odstupném.

Autor: Tomáš Daníček / sporting.pt

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Gelson má obrovskú budúcnosť, správny krok.

Reagovat
Hiko

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že se Sporting po těch letech bídy zase zvedá

Reagovat
smazaný uživatel

ale no

Reagovat
FC Porto FC

Letos zas upadá

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Boavista by se mohla zvednout...

Reagovat
Han střelil první

přehled

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
noustres

No hodně pomalu, zadlužení je problém. Ten kdo se vyšvihne bude opět prodán proto ty klauzule že?

Reagovat
Han střelil první

Dobré podpisy. Každopádně letos to lepší než třetí místo nebude, JJ v některých případech zbytečně experimentuje se sestavou a hrozně točí kádr. Nevím, co se mu honí hlavou, ale tak já jeho zastánce nejsem už od té doby, co přišel, i když za minulou sezónu si určitě moc stěžovat nemůžu. Důležité bude, jestli po sezóně udržíme klíčové hráče. Chtělo by to posílení na stopera, protože Oliveira je letos o třídu horší a to koleno ho asi hodně limituje a Semedo je jak na houpačce. Celkově ta obrana není v pořádku a určitě by se hodil i levý bek (Zeca?). Na pravé straně by Schelloto s Esgaiem měli stačit. V létě to zase budou nervy, jestli odejde Patricio, Carvalho, Silva nebo teď nově Dost.

Reagovat
FC Porto FC

Petrício myslím že neodejde. Carvalho by měl odejít mam pocit že stagnuje, Silva asi prchne a Dost by byl blázen kdyby odcházel

Reagovat
noustres

Blázen neblázen, objeví se nabídka a vše je jinak. Osobně tipuju odchod Silvy a Carvalha. Nebo budem svědky vzteklého vydupávání jako se Slimanim?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele