Sporting potvrdil, že Coates zůstane i pro příští sezonu

11.05.2016, 16:32
Aktuality
Prezident lisabonského Sportingu Bruno de Carvalho dostál svého slova a skutečně zařídil, že Sebastian Coates bude i v příští sezoně oblékat zelenobílý trikot. O trvalý přestup se však zatím nejedná, uruguayský stoper zůstává technicky hráčem Sunderlandu, za který doposud ve dvou neúplných sezonách odkopal 26 ligových utkání...

V říjnu 26letý zadák se do hlavního města Portugalska přesunul teprve závěrem letošního zimního přestupního období, i na prostoru pouhých 12 ligových startů však leckoho uchvátil. Sporting pod jeho dohledem udržel hned šest čistých kont.

Podle informací listu A Bola přitom Lvi mohli na Coatese uplatnit i opci k odkoupení, místo toho se však rozhodli raději pro dalších 12 měsíců hostování.

Sebastián Coates je bývalou mládežnickou hvězdou Uruguaye, když se roku 2009 účastnil mistrovství světa do 20 let a hned o dvě léta později už byl pravidelným startérem na seniorské Copě Américe.

Coatesův vývoj se potom trochu zadrhl přestupem do Liverpoolu, loni však rodák z Montevidea opět nechyběl na srazu kontinentální smetánky a letos ve Sportingu zase navazuje na svá nejlepší léta.

Autor: Tomáš Daníček / sporting.pt

Komentáře (5)

Přidat komentář
k0udy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
noustres

Nevím proč hostovačka, ale i tak dobře

Reagovat
JacksLFC

Tam by se mohl chytit na Pool to bohužel nebylo

Reagovat
Han střelil první

Hraje výborně!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele