Spolumajitel Interu Miami věří, že přivede Messiho, až skončí v Barceloně

10.06.2021, 12:59
Aktuality
Lionel Messi (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (43)

Přidat komentář
YNWA__MSN

Raději do Newells Old Boys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vincent Vegan

Reagovat
2miguel1

Messi zvladne hrat ešte 3-4 roky na top svetovej urovni. Pošlime ho do Ameriky až neskor

Reagovat
REPLIKATOR

Po čtyřicítce si tam klidně může jít kopnout.

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám ho rád ale snad neskončí tak brzo

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak někdo nemůže mít rád messiho, u ronalda bych to ještě z několika důvodu chápal, ale zrvna messi nikdy snad neudělal žádnou hovadinu, není namyšlený atd. A jeho genialitě se může rovnat max maradona. Ale různí lidé, různé chutě. Někdo volí Babiše, NĚKDO KOMÁRY.

Reagovat
LidoOP

Reagovat
valloire

jasně, je to skromný chlapec

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Al Capone

Reagovat
king23

Reagovat
smazaný uživatel

Messi kľudne môže hrať min. do štyridsiatky na TOP úrovni. Myslím si, že jeho ďalšia zastávka po Barcelone bude práve MLS a to Miami vyzerá dosť reálne, keďže si tam nedávno kúpil aj dom. Atraktívna destinácia a život v USA je lákavý. Z MLS prichádza do úvahy pre takýchto hráčov jedine Miami, Los Angeles alebo New York. Myslím si, že aj Ronaldo pôjde touto cestou, skôr či neskôr. A keď Leo končí svoju anabázu v MLS, tak to vidím potom už len na dohratie kariéry v Newell´s Old Boys. Ale uvidíme...

Reagovat
Messiáš

Garcia Pimienta

Laporta se zblaznil

Reagovat
Tombull

Totální šílenost,jeden z nejlepších koučů v La Masii.Jestli béčko převezme Marquez nebo snad dokonce Valdes,tak to bude katastrofa.

Reagovat
Tombull

Potenciální náhrady Rafa Marquez a Sergi Barjuan,tak tohle je krok zpátky.Končí i Altamira,Roura nebo Alex Garcia .Laporta dosadil zpátky Alexanca a ten zatim likviduje jedinou věc,která v posledních letech fungovala.

Reagovat
Messiáš

Naprosto to nechápu, borec, který má 20 let zkušeností v našich strukturách a vyšplhal se o Cadetů až k béčku a jestli měl končit v béčku, tak jen pro angažmá v Áčku. Vypiplal kotel hráčů a i z naprostých průměráků je schopen udělat slušné fotbalitsty pro určitý systém či styl hry.

Vůbec se mi ta "revoluce" nelíbí. Po delší době vypadalo, že zase líhneme talent za talentem, vraceli jsme s k našemu know-how a koncepční práci. Ještě čekám, že někam zařadíme i Mascherana, ale tohle je neuvěřitelný fail. Valdese doufám dají tak maximálně do kazajky a pošlou na léčení, ten se nesmí objevit nikde poblíž našich struktur...

Reagovat
Gazdo

Az na toho Valdesa teda... tato revolucia ked vyhadzuje kazdehi len preto aby vyhadzoval neviem ci je zrovna stastne riesenie

Reagovat
Tombull

Valdes skoro rozložil Juvenil A,ten nesmí dostat žadnou funkci,kde by měl nějakou pravomoc.Kdyby zůstal v klubu,tak by Ilaix,Balde nebo Almeida odešli.

Reagovat
Messiáš

Valdes je nekompetentni idiot, Twitter uz bavi nad vyrazem Ilaixe, jestli jej uvidi. Me uz prisel jako brankar obcas jako bezmozek (je to v poradku, kazdy hrac nemusi byt nutne lumen, ale od trenera trochu nadhled v urcitych situacich ocekavas). Victor je jen o emocich, coz neni nutne spatny, ale padaka dostal tehdy naprosto zaslouzene

Reagovat
Tombull

Je to jednoduchý Laporta buduje Club de Amigos ,chce kolem sebe svoje lidi,a přitom moc nemyslí na dobro klubu. viz. jeho sestra.Sergi ho podporoval během kampaně a za odměnu dostal pozici v klubu,takovýhle překvapení asi bude ještě víc. Barjuan je naše legenda,ale naprosto tuctovej trenér,podle mě to bude druhej Gerard Lopez,Sport už navíc rozjel propagandu,že Pimienta je moc drahej a klub si ho nemůže dovolit

Souhlas,zatim víc Laporta kecá než jedná,navíc vyhazov Pimienty může mít negativní dopad na naše talenty,Gavi,Ilias,Alcorcon,Almeida,Balde,Peque,.......tyhle všechny a ostatní si připravoval na tuhle sezonu a teď se to klidně může rozpadnout,pokud se zase začnou tahat borce kolem 25 ala Alberto Perea.

Reagovat
Messiáš

Uz bych radeji videl toho Marqueze asi nez Sergiho. Sergi Mila z Juvenilu by se mi mozna libil, ale ten ma cas a snad ho tady ta cistka nepostihne taky, byt to si snad uz ani Laporta nedovoli. Tohle je fakt zoufale. Vsem jmenovanym bylo pred 2 tydny receno, ze budou pokracovat. Tohle je Bartomeuovske chovani, tohohle jsem fakt doufal, ze se nedockam uz

Reagovat
Tombull

Rafa dostane Juvenil A,Barjuan béčko,Sergi Milla naštěstí zůstává a povede Cadet A.Každopádně je to těžký KO,spousta lidí si myslela,že Bartomeuovský jednání je u konce a najednou Laporta provede takovouhle sviňárnu.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Eichel

Reagovat
patas92

Debilita level Bartomeu tohleto

Reagovat
LAM

Nikdo do toho nevidí, tak bych to určitě předem nehodnotil.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Kluivert9

A to tady zas bylo kolem Laporty nesoudného optimismu... už to začíná.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt uz pred lety bylo jasne ze pokud nekdy pujde kvuli exkluzivni smlouvy do MLS bude to New York City ktere ma jedine dostatek zdroju ho doplacet mimo klubove prostredky ..

Reagovat
2miguel1

Na oficialnom eshope Barcelony dres Depaya.

Ak to bude znamenat predat Dembeleho budem rad, najlepsie aj Trincaa spolu aj Braitwaite. Za tych troch keby spolu dostaneme nejakych 70mega nebolo by to spatne.

Utok - Fati, Messi, Aguero, Griezz, Depay musi stacit.

Reagovat
roman1978

Fázi není, Agu se zrakvi a mít v útoku tři stejné hráče. To by spíš dával větší smysl prodej, jistě ještě drahého Grieze.

Reagovat
2miguel1

Fati ma absolvovat celu predsezonnu pripravu. Griezz chytil formu jak delo, uvidis ako bude hviezdit teraz na Eure. Ja by som predal toho hlupaka Dembeleho uz konecne, lebo nam odide o rok zadarmo

Reagovat
Eichel

Podľa mňa sa ale s Depayom nebude rátať na krídlo. On je typologicky iný hráč než Dembelé. Skor by som pre jeho pozíciu pustil Griezmanna a Braitha.

A teda osobne by som predal aj Dembelého a Trincaa a priviedol jedno schopné krídlo a miesto Trincaa nechal Konrada, ale to sa s istotou nestane

Reagovat
sylarko

depay nieje lepsi jak griezmann, tam predat griezz a za neho priviest depaya by bolo oslabenie a nie posilnenie

Reagovat
Eichel

len treba pozerať aj na plat, neviem, či nie je Griezmann pre klub zbytočný luxus

Reagovat
sylarko

platy by sa mali znizovat vsetkym, laporta daco take spominal.

Reagovat
rominhoFCB

https://www.mundodeportivo.com/futbol/fc-barcelona/20210614/4103503143/el-barca-ficha-a-la-nutricionista-silvia-tremoleda-esposa-de-sala-martin.html

Barcelona ziskala vyzivovu poradkynu, ktora uz v Barcelone posobila. Bolo to v uspesnej ere Rijkaarda a Guardiolu. Posledne roky stravila v nemej uspesnom Manchesteru City.

Reagovat
rominhoFCB

nemenej

Reagovat
Visca el barca

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele