Spokojený Rummenigge: Bayern prožil skvělý víkend

01.03.2010, 11:10
Aktuality
V Bayernu Mnichov mají důvod ke spokojenosti. Největší favorit německé ligy se díky výhře nad Hamburkem vrátil na první místo tabulky, trvalo mu to přesně 652 dní. To vše hned po oslavě stodesátého výročí založení klubu.

Bayern využil remízy Leverkusenu s Kölnem, nejtěsnějším rozdílem zdolal Hamburk a o dva body po dlouhé době vede tabulky. Fanoušci mají dvojnásobnou radost, jelikož o víkendu slavili kulaté výročí existence klubu.

"Je dobrý pocit vést znovu tabulku. Fanoušky to museli potěšit ještě víc, když se to povedlo přesně na narozeniny," usmíval se předseda představensta Bayernu Karl-Heinz Rummenigge. "Nejdříve narozeniny, pak první místo. Bayern prožil perfektní víkend. Čekali jsme, až zaváhá Leverkusen. Bylo důležité zůstat trpěliví. Chceme titul a teď jsme na dobré cestě."

Bayern znovu potvrdil výbornou formu z poslední doby, Rummenigge ale odmítá létat v oblacích. "Určitě se nebude konat nějaká sólová jízda, i když bychom si to přáli. Boj o titul ještě bude tvrdý, já ale věřím, že už se od nikoho přeskočit nenecháme. Budeme si muset dát pozor, každý se na nás bude chtít vytáhnout. To však pro nás není nic nového," prohlásil klubová legenda.

Autor: Radim Šantrůček / bundesliga.de

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Karl-Heinz Interista Rummenigge! Una Legenda di Nerazzurri

Reagovat
smazaný uživatel

I když je nemám moc rád a titul bych přál spíš Leverkursenu tohle jim pěkně vyšlo

Reagovat
j_mrazik

Tak teď už to nepustí.

Reagovat
smazaný uživatel

bola to už len otázka času.. jak prvé miesto, tak aj výročie Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

já pořád vidím jako černého koně Schalke -už od začátku sezóny. Pořád se mluví jen o Bayernu a Leverkusenu....

Schalke loni na tom bylo hodně špatně, a jak jsem věděl, že přijde Magath, tak mi bylo hned jasný, že budou útočit na titul. Magath udělal dobře, že ve Wolfsburgu nezůstal. Tušil, že by na prvním místě s nimi už neskončil, že je tam Bayern Mnichov,kterej hraje na tritul každou sezónu.Takže by něco jiného jako první místo byl pro něj neúspěch, Takhle přešel k Schalke, které skončilo 6. nebo 7.,takže věděl, že když je dotáhne do pohárů ať už LM nebo Evropské ligy, zažije úspěch....Momentálně jsou 3. se 4-bodovou ztrátou na první Bayern,což je dobré....Kdyby loni působil u Mnichova a né u Vlků, zřejmě by prodloužil a zůstal. Ale vlci není klub, kterej získává tituly. Diť tam neznají skoro ani evropské poháry...loni se jim to díky Magathovi podařilo...to je můj názor....

Reagovat
Pipo123

toto je super že Bayern vedú ludia, ktorý tam hrávali a sú legendami tak by to malo byť skoro všade

Reagovat
smazaný uživatel

a aj preto je Bayern ekonomicky najstabilnejši klub,nema žiadne dlhy,nakupuje rozumne,ma v zostave vela Nemcov aj odchovancov...Je to klub z obrovskou tradiciou a historiou..a hlavne je že niesme zadlženy.nevyšiel nam vstup do sezony kupili sme bez problemov za 25 milion.Robbena,ktory bol fanatsticky tah..Len tak dalej...FC BAYERN!!

Reagovat
smazaný uživatel

no a právě s bodymu13 nejde nic vytknout protože má pravdu.jsou velkokluby jako chalsea a spol ale Bayern narozdíl od nich nebyl nikdy zadluženej ba naopak jsme nehorázně v plusu a to už máme i nějakej rok jednu z nejmodernějších aren na světě Bayern je tardice

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele