Spinelli: Problémem Livorna je Lucarelli

15.10.2009, 11:26
Aktuality
Livorno se topí na dně Serie A. Zřejmým důvodem špatných výsledků je žalostná produktivita, Livorno má na svém kontě po sedmi kolech jediný vstřelený gól. Postaral se o něj Cristiano Lucarelli, od známého kanonýra ale v klubu očekávají mnohem víc.

"Je pro nás neuvěřitelně těžké vstřelit gól," zoufá si prezident Livorna Aldo Spinelli. "To se musí brzy změnit, jinak nebudeme mít jinou možnost, než se v zimě porozhlédnout ne přestupovém trhu."

Do Livorna se přitom před sezónou vrátil Cristiano Lucarelli, od něhož si vedení i fanoušci slibovali spousty gólů. Jenže šestinásobný italský reprezentant se trápí. "Hlavním problémem týmu je Lucarelli. Nedává góly a nevypadá to, že se to zlepší. Přitom je to skvělý útočník, on góly dávat prostě musí. Kéž by se mu to povedlo už v neděli," přeje si Spinelli.

Livorno hraje v neděli proti Palermu. Pokud se Lucarelli trefí, mohl by pomoci svému týmu rozšířit dosavadní chudou sbírku tří bodů.

Autor: Radim Šantrůček / sports.yahoo.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Není nad to říct,že problém Livorna je Lucarelli, který nedává góly jak směšné.To mají jednoho útočníka?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, co je na tom směšného.

Reagovat
Komat

Řekl bych, že titulek je trošičku zavádějící. Problémem střeleckého trápení Livorna je patrně Lucarelli. Ale je zvláštní, že branky nedává. Asi tým nehraje tak, jak by měl...

Reagovat
smazaný uživatel

Lucarelli byl jalový už v Parmě, ale myslel sem, že s Livorenm se mu vrátí forma. Ten tým se mi letos moc nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

dufal som ze to bude on kto zachrani livorno v serie A,no zatial je to hroza....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele