Spinelli: Orsi je nedotknutelný

30.09.2007, 13:28
Aktuality
Hodně špatně začalo letošní sezonu Livorno. Toskánský klub je až na samém dně tabulky italské nejvyšší soutěže a vzhledem k zacházení prezidenta Alda Spinelliho se svými zaměstnanci by se dalo čekat, že již brzy padne hlava trenéra Fernanda Orsiho. Spinelli však zatím zůstává překvapivě klidný...

"Orsi je nedotknutelný. Stále věřím, že se letos zachráníme," prohlásil Spinelli.

Otázkou zůstává, jak dlouho Spinellimu tento postoj vydrží. Ve středu si hodně stěžoval po utkání s Neapolí a další zklamání přišlo včera. Livorno doma podlehlo Fiorentině po bezzubém výkonu snadno 0:3 v utkání, během jehož poločasové přestávky byl trenér Orsi vykázán na tribunu.

Spinelli je hodně známý svým chováním. Loni se rozhodl propustit trenéra Daniele Arrigoniho, následně však dal na přímluvy hráčů a Arrigoniho vzal zpět. Spinelli si nebere servítky ani vůči hráčům a během loňské sezony si vyměnil několik názorů s největšími hvězdami týmu - brankářem Ameliou a kapitánem Lucarellim. Ten už v kádru není, v létě dal přednost nabídce ze Šachtaru Doněck.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*S.A.F.C

vcera sem kosek zapasu videl .Livorno uplne bezradné..

Reagovat
HOST*ital

Kde nic není...Dovolím si tvrdit,že ten tým by nezachránili ani Lippi s Capelem dohromady.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele