Spezia potvrdila odchod trenéra Motty

28.06.2022, 19:53
Aktuality
Thiago Motta po roce končí jako trenér Spezie Calcio, kterou čeká třetí po sobě jdoucí sezona mezi italskou elitou. Do uvolněného křesla by měl být dosazený Luca Gotti...

Spezia pod vedením bývalého záložníka balancovala na hraně sestupu, nakonec se však zachránila, když na osmnácté Cagliari Calcio měla šestibodový náskok.

Ani to však Mottu ve funkci neudrželo, Spezia se s ním dohodla na ukončení spolupráce, přestože měl smlouvu do roku 2024.

Mottu má podle italských médií nahradit Luca Gotti, který do prosince vedl Udinese Calcio.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (51)

Přidat komentář
terburyjorg

Reagovat
terburyjorg

Reagovat
terburyjorg

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím.

Reagovat
PISTOLERO

Líbil by se mi tam Andreazzoli

Reagovat
rel7

Udělá si pěkné léto a na konci roku návrat

Reagovat
thiago_oder_nix

Vyborne pre Davida Strelca! Aj ked na to zrejme nema

Reagovat
O.Giroud

No keď som videl jeho zapas proti Malte tak by som sa bál ho zobrať aj do Zlatých Moraviec

Reagovat
thiago_oder_nix

Pravda, ale moze to byt aj tou neexistujucou hernou praxou. Na druhej strane pravdu mal Borbely ked tvrdil, ze ani v nasej lige Strelec nedominoval tak, aby mohol ist do TOP 5. Zial zrejme vyhypovany hrac. No v Spezii bol na tom tak, ze odchod Mottu mu moze jedine pomoct.

Reagovat
O.Giroud

Najviac ma strašilo to, ze v Taliansku máš na lavičke 10+ hráčov a ani tam sa nedostal. No uvidíme, Spezia asi nebude v dobrom spomínať na Slovákov keď tam majú ešte Mraza

Reagovat
BBystr

Ja stale neviem, co na nom vsetci vidia ... v zivote som ho nevidel odohrat dobry zapas

Reagovat
GEGE

Sice teprve začátek mercata ale M&M stále nejsou podepsaní... pořád se mele o tom jak je vše připravené k podpisu ale trvá to už zbytečně dlouho... Možná i díky tomu jsme přišli o Botmana a následovat ho bude i Sanches, kterého klofne PSG...k tomu nějaký pochybný rozpočet, kde se nejdřív říká o 100 mega budgetu, následně 130 s novým majitelem a nakonec s toho má být nějakých ušmudlanych 50

Reagovat
1899-1995

AC bude pokračovat ve stejném trendu jako doteď, budou se brát hráči bez smlouvy nebo před koncem smlouvy. Hráči se nebudou přeplácet a budou se hledat nejvýhodnější podmínky přestupu a smluv. Proto vše trvá a bude trvat 1000 let. Když příjde klub, který finance neřeší (viz. Newcastle nebo PSG) tak ty hráče prostě přetáhne. Nedojednání Botmana i Sanchesé jde ale spíše na vrub změny majitelů a nejistota M&M. Snad už jenom pozitivní zprávy do konce Mercata.

Reagovat
10

ten Botman se Sanchesem je dost provar, na to, že je Maldini řešil podle spekulací tak rok+...

Reagovat
Largo

Reagovat
GEGE

Jako těch 40 už je moc ale myslím, že kdyby byly normálně podepsaní a nebyly ty šachy s novým majitelem tak to do takových tahanic nedojde a dojednali by to dřív za nějakých 25 s bonusy... evidentně i podle rozhovorů se mu do Milána chtělo...

Reagovat
10

právě, u obou stejná situace...ten Newcastle do toho podle všeho přišel až později, pak už to bylo jen na hráčovi, ale jestli viděl, jak se to s AC táhne, tak se mu nejde divit

Reagovat
Largo

Škoda pro calcio.

Reagovat
10

zatím to zase vypadá jen na tradiční výprodej všeho, co má nějakou kvalitu, a na druhý straně sbírání pokémonů s pochybnou výkonností/motivací jako Matić nebo Di Mária

Reagovat
stuff

Neymar

Reagovat
10

Reagovat
stuff

Co vravis na pripadny odchod Deligta? Za tie anglicke peniaze(100) by to stalo za uvahu, nie?

Reagovat
10

Byl bych pro. Za 100m a 8m ročně platu by se dal udělat Bremer s Koulibalym, což by kvalitativně byl posun.

De Ligt má záblesky top kvality, ale celkově to je zatím v rámci ceny flop, to se jinak bohužel nazvat nedá. A pokud chce odejít, je tohle léto poslední šance.

Reagovat
stuff

Koulibaly a Neymar, vravis?

Reagovat
10

jen aby se ještě nevrátil Cristiano

Reagovat
stuff

Dajpokoj

Reagovat
Largo

Ten jde do Rima ne prece?

Reagovat
smazaný uživatel

Matič bude ok na rok, neměli jsme pravé DM 4 roky, může jen zářit

Angel je technicky nad všemi v lize, ale po MS se na to možná vysere, což bude zajímavé pro Juventus. Pogba si asi taky neuvědomuje, že za něho nikdo makat nebude.

Reagovat
Largo

Reagovat
10

Já vím, že ty hráči nějakou roli splní, že v tom ligovým průměru můžou i vyčnívat, ale je to furt dokola takový lepení děravý starý lodi, nevidím v tom žádnou koncepci.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel. My ty mladé hrajeme, Zalewski a Bove zůstávají v kádru, Volpato taky působí vyzraleji než jiní junci. na DM snad dorost Faticanti, který je nejmladší v U19 repre a hraje základ. Po příští sezoně ale už musí do prvního týmu.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
DelPiero137

Nechapem v com dufame u DiMariu po MS. Hlavne ze chce 2 rocny kontrakt.

Reagovat
Largo

Jo. Nejzajímavější přestupy/rumory má za mě zatím Monza.

Reagovat
10

Cragno je na jejich poměry megaposila, Pessina by byl ještě větší, tam bych moc nechápal AC, pokud si ho nechají utéct.

Reagovat
Largo

Jo, plus Ranocchia s Carbonim, možná Casale, Candreva a Petagna.

Reagovat
10

určitě je sympatický, že vytváří italský jádro, ale kvůli těm dvěma zmrdům jim určitě přát nebudu, pro mě to je klub úplně o hovně

Reagovat
Largo

Chapu. Ale je mi sympaticky, ze do toho kadru chteji nalit dost penez. Minimalne je to bonus oproti dlouhym letum, kdy novacci absolutne nemeli na Serii A.

Reagovat
Largo

A ted jeste Sensi

Reagovat
Pipo123

Nemá zmysel to moc sledovať, príde mi že tie média a špekulácie sú dosť mimo, taký Pedulla aj Di Marzio nemajú takmer žiadne info, len hádajú prestupy. Za posledné týždne bolo toľko hotových prestupov, či už do AS, Juve, Lazia, AC atd a pritom sa nič nestalo.

My sme dnes dohodli prestup Cancellieriho, btw odchovanec AS a odborníci o tom nič nevedeli, písali o úplne iných menách. Mám pocit že tie kluby tie prestupy dobre skrývajú.

Všetko sa to rozbehne, určite každý klub má svoje posily ktoré prídu, len sa o nich nemusí vedieť

Reagovat
Largo

Vím, díky za mega a půl

Reagovat
maras93

Reagovat
maras93

jsem hodně zklamanej

Reagovat
Largo

Jednoznačně chyba toho, že zatím nepodepsali. A když pak čteš o tom, že do AC místo Botmana půjde Acerbi, tak to asi svědčí dost o současný situaci. Chudák Pioli...

Reagovat
GEGE

Ten Acerbi je snad vtip to spíš přijde zas nějaký no name za pár sestek typu Kalulu...

Reagovat
Largo

Snad, protože to je oproti Botmanovi hroznej downgrade. Fakt škoda, Botman mi do AC hrozně pasoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo prodlouží Romangoliho

Reagovat
Largo

Ten ale spíš půjde za Sarrim.

Reagovat
GEGE

Chudák potřebuje restart a hlavně psychologa, protože po té sezóně s Bonuccim má doživotní následky....

Reagovat
10

jen aby se znovu nesešli v Juve

Reagovat
maras93

Tragédie. Chápu, že změna majitelů měla vliv, ale s tímhle se dopředu mělo počítat a vše mělo být ošetřené. Vůbec se to nezvládlo. Podle toho, co jsem četl, tak k nám oba chtěli. Jsem fakt zklamanej, takže se zas vracim k tomu, že nečekam nic a necham se raději příjemně překvapit. Na Botmana i Sanchese jsem se fakt těšil a věřil jsem, že nám pomůžou zkvalitni šíři kádru.

Rozpočet je taky tragickej - na to, že jdeme do LM a vyhráli jsme ligu, tak za 50 nikoho moc kvalitního nešeženeme.

Škoda, ale asi jsem si dělal zas moc velký naděje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele