Speed: Bylo to moje rozhodnutí

12.10.2007, 14:45
Aktuality
První trenérské angažmá Garyho Speeda skončilo neslavně. Zkušený záložník v létě přijal funkci hrajícího asistenta manažera Sammy Leeho v Boltonu, Wanderers se však letos vůbec nedaří a Speed ze své funkce raději odstoupil...

"Bylo to moje rozhodnutí. Viděl jsem, že to zkrátka nejde dohromady. Rozhodl jsem se soustředit jenom na fotbalovou kariéru," prohlásil již 38letý fotbalista.

Bolton je v tabulce Premier League až na devatenácté příčce se stejným bodovým ziskem, jaký má i poslední Derby. Lee zatím nedokázal navázat na úspěchy svého předchůdce Samma Allardyceho a rozhodl se dělat změny v sestavě. Ty se dotkly také Speeda, který nebyl v nominaci na poslední dva zápasy proti Chelsea a makedonskému celku Rabotnički.

"Nemám problém s tím být postaven mimo tým. On je manažer, on rozhoduje a pokud cítí, že je to to nejlepší pro tým, poté je to i nejlepší pro mě. Teď je na mě, abych tvrdě pracoval adostal se zpět do týmu," nedělá Speed ze současné situace žádnou tragédii.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele