Sparťanští mladíci stvrdili výhrou 5:0 postup v Youth League

19.10.2016, 17:42
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
Y.Cabaye

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to vyhrál loni?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Akým systémom sa vlastne momentálne Youth League hraje? Na jej počiatku bol systém skupinovej fáze taký, že hrali tie isté tímy čo v seniorskej ligy majstrov

Reagovat
smazaný uživatel

64 mládežnických celků v rámci UEFA Youth League rozděleno do dvou skupin – polovina z nich, jejichž A-týmy se probojovaly do Ligy mistrů, se střetne ve vyřazovacích soubojích v rámci tzv. UEFA Champions League Path. Zbylých 32 celků, jejichž mateřský klub se do Ligy mistrů neprobojoval, čeká Domestic Champions Path.

V sekci domácích šampionů zůstane po podzimu ve hře osm celků, které projdou vítězně oběma vyřazovacími koly. Ty se následně pro jarní část připojí k týmům, postoupivším z kategorie UEFA Champions League Path. V prosinci budou nalosovány dvojice, které se utkají ve vyřazovacích soubojích, vždy jeden z domácích mistrů a jeden z kategorie Ligy mistrů. Pak už bude klasické vyzařování.

Snad jsem to alespoň trochu vysvětlil

Reagovat
smazaný uživatel

vubec sem to nepochopil, muzes jeste jednou prosim?

Reagovat
Marv

Je to rozdělený na dvě části..

V té jedné jsou stejné týmy ve stejných skupinách jako v seniorské LM, postupují dva z každé skupiny.

Ve druhé se hrajou dvě kola play-off, to je část pro mistry svých zemí, které se do LM nedostaly v seniorech. Do jara se dostane 8 týmů.

Do jara jde dohromady 16+8 týmů, vítezové skupin mají v prvním kole play-off volno a jdou rovnou do dalšího kola, kde bude dohromady nejlepších 16 a pak klasika jako v LM až po vítěze

Reagovat
smazaný uživatel

To teda uefa riadne skomplikovala. Snáď som to pochopil správne no.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusím to napsat zjednodušeně:

Juniorská Liga Mistrů se v podzimní části hraje na dvě skupinové fáze rozdělené po 32 týmech (jedná skupina se jmenuje UEFA Champions League Path a druhá Domestic Champions Path.

- První skupina, čili (UEFA Champions League Path) se skládá z 32 týmu, které kopírujou můžské týmy v této kategorii a jsou rozdělené tak, jak jsou rozdělené tymy v klasické mužské Lize Mistů (příklad: včera spolu hráli Lyon - Juventus a dnes třeba Barcelona - M. City, takže stejné zápasy budou jak v mužské LM tak i v juniorské LM

-Druhá skupina (Domestic Champions Path) - je složená z týmu, jejichž můžské týmy se neprobojovaly do LM, ale dorostenecké týmy vyhrály svou soutěž. (příklad: kdyby ačko Sparty Praha postoupilo do LM, tak by juniorka hrála ve skupině UEFA Champions League Path, ale jelikož ačko Sparty se do LM nepostoupilo, tak musí hrát ve skupině Domestic Champions Path.

Skupina (UEFA Champions League Path) se hraje hraje v podzimní části jak klasická LM (8 skupin po 4 týmech)

Skupina (Domestic Champions Path) 32 týmu nehrajou skupiny ale rovnou vyřazování

Po podzimu zbyde z každé skupiny 8 týmu, čili celkem 16 týmu, které jsou v osmifinále rozdělené vždy 1 tým ze skupiny UEFA Champions League Path proti týmu druhé ze skupiny Domestic Champions Path, ve čtvrfinalé a dál, už pak záleží na losu, kdo na koho narazí.

Reagovat
smazaný uživatel

oprava, po podzimní části skupiny UEFA Champions League Path zůstane 16 týmu a z Domestic Champions Path 8 týmu a pak vyřazování

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal si to super, to jenom lidi jsou jiný..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

musi udelat minimalne finale, cokoliv jinyho bude velky zklamani

Reagovat
smazaný uživatel

dobre youth dirt.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele