Spartak Moskva našel trenéra, důvěru dostane Rui Vitória

24.05.2021, 18:39
Aktuality
Rui Vitória si bude hledat bydlení v hlavním městě Ruska, jednapadesátiletý portugalský kormidelník byl představen jako nový trenér Spartaku Moskva. S vedením podepsal dvouletý kontrakt, místo na lavičce mu přepustí Domenico Tedesco...

Vitória uzavřel dvouletý kontrakt a ročně si přijde na tři a půl milionu eur. Spartak by se v příští sezoně rád posadil na trůn a bude mít velkou motivaci, ve druhé polovině dubna totiž oslaví stoleté výročí své existence.

"Na novou výzvu jsem připraven. Je to pocta, že budu pracovat pro klub jako Spartak, zvláště pak v roce jeho stoletého výročí. Společně uspějeme," nepochybuje Vitória.

V průběhu kariéry Vitória vedl Paços Ferreira, Vitórii Guimarães, Benficu a saúdskoarabský Al-Nasr, bez práce byl od konce prosince. Na svém kontě má dva portugalské tituly a stejný počet triumfů v tamním národním poháru a Superpoháru, mistrovský titul získal také v Saúdské Arábii.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Můžeš jedině překvapit , ikdyž přes Zenit to budeš mít hodně těžké , ale pokud odejde Azmoun do Sevilly , nebo kaj to má jít , tak budou oslabeni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele