Spartak Moskva má z krize dostat nový trenér Kononov

12.11.2018, 14:00
Aktuality
Vedení Spartaku Moskva vyřešilo otázku nového trenéra. Od kormidla klubu z hlavního města Ruska byl nedávno odvolán Massimo Carrera a jeho nástupcem byl dnes jmenován Oleg Kononov, ten kvůli nové příležitosti ukončil angažmá v Arsenalu Tula...

"Vedení Spartaku Moskva se rozhodlo jmenovat do funkce hlavního trenéra prvního týmu 52letého Olega Kononova," stojí v prohlášení moskevského celku.

Spartak letošní sezonu skvěle odstartoval, od začátku září ovšem vyhrál jenom jedno ligové utkání a z posledních devíti zápasů vytěžil pouhých šest bodů. Carrera o práci přišel před třemi týdny, od té doby tým dočasně vedl Raul Riancho.

Spartak je v tuto chvíli až na osmém místě ligové tabulky a vedoucí Zenit Petrohrad ztrácí propastných dvanáct bodů. Ideální není ani jeho pozice v Evropské lize, ve vyrovnané skupině G je v konkurenci Villarrealu, Rangers a Rapidu Vídeň na nepostupovém třetím místě.

Autor: Tomáš Pavlík / spartak.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sympaťák, dobrá volba , snad ho Spartak nezkurví...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele