Spartak Moskva bez trenéra, klub opustil Valerij Karpin

18.03.2014, 15:41
Aktuality
Po Zenitu Petrohrad mění trenéra další známý ruský klub - moskevský Spartak. Celku z hlavního města nevyšel vstup do druhé poloviny sezony a po třech soutěžních duelech u jeho kormidla skončil Valerij Karpin...

"Vedení Spartaku Moskva a hlavní trenér Valerij Karpin se dnes dohodli na ukončení spolupráce. Klub chce vyjádřit své poděkování za roky strávené ve Spartaku a popřát panu Karpinovi hodně štěstí do budoucnosti," stojí v prohlášení na internetových stránkách klubu.

Karpin vykonával i funkci generálního ředitele a práci trenéra si vyzkoušel už v letech 2009 - 2012. V závěru předloňského roku se pak kormidla ujal znovu a nahradil neúspěšného Španěla Unaie Emeryho.

Spartak je aktuálně na třetím místě ligové tabulky a na vedoucí Lokomotiv Moskva ztrácí jenom čtyři body. Manko přitom mohlo být přinejhorším nižší, jelikož tým na úvod jara prohrál v Grozném a včera jenom remizoval s Machačkalou. Úspěchem neskončilo ani osmifinále poháru, v němž Spartak vypadl s třetiligovým FK Tosno.

Vedení nyní hledá nového hlavního trenéra, do té doby byl do funkce dočasně dosazen Dmitrij Gunko.

Autor: Tomáš Pavlík / spartak.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vcera jeste mohli byt radi za bod..

Reagovat
Milan.B

vsak on sa zasa vrati

Reagovat
guzman

Moc Spartak nesleduji ale prijde mi ze prodavaji hodne hracu,tak se potom nemuzou divit ze ztraci body :/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele