Španělský tisk: Van Basten odmítl Milán i Barcelonu

03.12.2007, 11:48
Aktuality
Fotbalová legenda a nyní trenér nizozemské reprezentace Marco Van Basten je neustále spojován s angažmá v některém z top klubů. K němu však v nejbližší době nedojde – Basten měl odmítnout nabídky Barcelony a AC Milán.

Marco Van Basten nyní vede nizozemskou reprezentaci a smlouva mu končí už v létě po evropském šampionátu. Zájem o jeho služby měly mít hlavně AC Milán a Barcelona, u nizozemské legendy však zatím nemají šanci.

Tvrdí to španělský deník El Mundo Deportivo, podle kterého Van Basten hovořil se zástupci obou týmů, ale možnost angažmá zdvořile odmítl. Barcelonu nyní vede jeho krajan Frank Rijkaard a AC Milán Carlo Ancelotti.

Van Basten údajně preferuje setrvání u nizozemské reprezentace nebo funkci v Ajaxu Amsterdam. Nechce být daleko od domova kvůli dětem, aby nemusely měnit školu. Nicméně pozdější angažmá u některého z top klubů není pro nizozemskou legendu zapovězenou záležitostí.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To bychom si pomohli... Van Basten.

Reagovat
mastakillah

zlatej ancelotti ...van basten se mu nemuze rovnat:D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Van Basten namiesto Ancelottiho???? Neviem čo sa oňho všetci zaujímajú, s Holanďanmi zatiaľ žiadna sláva, takéto výkony s takýmto mužstvom by dokázal každý druhý tréner z 3. anglickej ligy, nebyť jeho futbalovej kariéry, ako manažér by sa ďaleko nedostal...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele