ŠPANĚLSKO: Bez ztráty pouze Vigo

23.09.2002, 19:22
Aktuality
Jediný tým ve španělské lize, který má po 3 kolech plný bodový zisk, je překvapivě Celta Vigo s devíti body. Real Madrid má ovšem ještě utkání k dobru. Ve 3. kole nemohla najít Barcelona recept na obranu Espaňolu - až v 58. minutě se trefil Kluivert a v 70. minutě Luis Enrique. Gólovou formu má útočník La Coruni Roy Makaay, po hattricku v Lize Mistrů proti Bayernu dal 2 góly Valladolidu a La Coruňa tak doma vyhrála 2:0. Královský Real si poradil na stadiónu Santiaga Bernabeu snadno s Osasunou Pamplonou a vyhál 4:1. Obhájce z Valencie remizoval v Malaze 2:2, když za hosty vyrovnával Angulo v 91. minutě. Bez bodu jsou tři týmy, které mají doslova hrůzostrašné skóre. Mallorca, která o víkendu doma prohrála s Athleticem Madrid 0:4 a je poslední, má skóre 1:9, následuje Racing Huelva a skóre 2:9 a Espaňol má skóre 1:7.

Ostatní výsledky 3. kola Primera Division: Vallecano - santander 3:1, FC Sevilla - Bilbao 1:1, Villareal - Alaves 0:1, Huelva - Vigo 0:3 a San Sebastian - Betis Sevilla 3:3.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele